Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! SOS! SOS! GYorsan :S...

SOS! SOS! SOS! GYorsan :S Beszorult a tampon?

Figyelt kérdés
Este lefekvés elött felnyomtam magamnak egy tampon, már a mesi végén vagyok alig van meg sőt szinte nincs is. Az a problémám, hogy éjszaka kimentem a mosdóba és nem emlékszem hogy kivettem e a tampont valószínű félálomba mentem ki, na szóval amikor mentem ma mosdóba reggel kerestem a kihúzóját és nem találtam , benyúltam magamnak és én nem éreztem semmit, hogy ott lenne! Az lehetséges hogy az éjszaka annyira felcsúszott hogy nem érzem? vagy ez lehetetlen? (próba kép felnyomtam mégegyet de nem éreztem ellenállást mintha benn lenne, de utána kiiis húztam) de most meg ugy érzem hogy mégis van ben valami de lehet beképzeltem! Szerintetek?
2010. jún. 20. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A használati utasításon rajta van, mit lehet ilyenkor megpróbálni (guggolva nyomni, asszem... de olvasd el) Ha nem jön be, menj az ügyeletre, nem ciki, mással is van ilyen.
2010. jún. 20. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne ess pánikba. Ha valóban nem tudod kiszedni, menjél az ügyeletre, ott csipesszel szépen kiveszik. A lányom 3 éve járt ugyanígy, bement az ügyeletre és az orvos kivette. Azt mondta neki az orvos, mással is előfordult már. Nem kell szégyenkezned.
2010. jún. 20. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
guggolva nyomj, mintha "szülnél", vagy kakálnál, vagy hogy is fogalmazzak...
2010. jún. 20. 13:45
 4/6 anonim válasza:
9%

És még nektek kell minél nagyobb fasz. :) Ezaz. :)

Amúgy sok sikert! ;)

2010. jún. 20. 13:46
 5/6 anonim válasza:
0%
Lehet hogy az este sexeltetek és a pasid benyomta.Csak te nem tudod mert részeg voltá!!!Majd én kiveszem neked!
2010. jún. 20. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy benned van még. Menj el ügyeletre, ott majd megmondják, de szerintem kivetted éjszaka.
2010. jún. 20. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!