Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti is kedvetlenek vagytok...

Ti is kedvetlenek vagytok mensi elott?

Figyelt kérdés
En olyan kedvetlen vagyok, hogy egesz nap kb csak aludnek me pizsamaban lennek. Nincs kedvem semmit csinalni, azt sem, amit amugy nagyon szeretek. Elvegzem, amit muszaj, pontositok: amig NAGYON muszaj. Pl elmosogatok, meg felporszivozok, de pl ebedet mar nem foztem (amugy is csak magamra kell). Magyaran, olyan siralmas hangulatom van, hogy agyon is uthetnek, nem mozdulok meg. Kb ennyi..mit lehetne tenni annak erdekeben, hogy ne legyek ilyen, mert amugy nem vagyok ilyen?
2018. júl. 29. 16:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia

Én ilyenkor olyat eszek, csinálok ami endorfint vagyis boldogság hormont termel.

Csokit eszem, kedvenc sorozatomat nézem, olvasok, teázom, van mikor tornázom.....kerülöm a munkát.

Ezt javaslom.

Ez a legtöbb nőnél így van, de volt olyan is, hogy ilyenkor támadt kedvem a takarításhoz.

2018. júl. 29. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!