Lányok ti 12 évesen hány cm voltatok/vagytok? Mert én nagyon magas vagy 166 cm és úgy utálom magam
meg fogsz állni nyugi, legalább nem mások hónalját kell szagolgatnod a buszon.:D
én kb 163 voltam.
Nem emlékeszem, hogy hány cm voltam 12 évesen, de most vagyok 158cm 26 évesen és innen már csak összefelé fogok menni.:D
Nem kéne utálnod magad emiatt, én pedig mindig is magasabb szerettem volna lenni, jól nézünk ki egymás mellett a 188cm-es párommal.:D
Gimi másodiktól én tuti egy centit se nőttem. De gondolom ez változó, hormonfüggó.
A fiúk szoktak hirtelenebb megnyúlni, kb sokszor plusz 15 centi 13 és 15 éves kor között. szóval ne izgulj. :)
Én 152 cm voltam. Túl alacsonynak tartottam magam a többiekhez képest. Tehát nem nagyon tudok veled arról beszélgetni, hogy a magasság milyen kellemetlen, mert én irigylem a lombrágókat :D
De tényleg. A magasság sosem olyan hátrány, mintha valaki alacsony. Az alacsonyakat kisebbnek nézik a valós koruknál, agyontapossák őket a buszon, és nem tudnak úgy vásárolni sem az ruhaüzletekben, mint a rendes méretűek.
Mindenki azt irigyli, aki nem olyan, mint ő. Ne utáld magad, inkább használd ki a magasság adta előnyöket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!