Laktózérzékenyek! Nálatok milyen vizsgálatok során állapították meg, hogy valóban laktózérzékenyek vagytok-e?
Erős a gyanú rá, hogy én is ilyen érzékenységben szenvedek. Már ráálltam a laktózmentes tejtermékekre, s ha mégis úgy adódik, hogy laktóz tartalmú ételt kell fogyasztanom, akkor beveszek 1 laktóztablettát és szerencsére nem lesznek görcseim tőle.
Szeretnék elmenni kivizsgálásra, viszont nagyon félek a vizsgálatoktól. Nekem azt mondták, hogy ez általában úgy megy, hogy tömény laktózt itatnak az emberrel, ott tartják 3-4 óra hosszán keresztül és időközönként kis csövekbe kell fújnia, amíg felmérik az érzékenység mértékét, stb. Ezzel semmi bajom. De már azt is hallottam, hogy alul és felül is megtükröznek, de olyat is hallottam, hogy valakinek "elszúrták" a tükrözését és utána gondjai akadtak...
Titeket hogy vizsgáltak ki, mily módon? Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!