Endometriózis gyanúja merült fel nálam. Vissza kellene
mennem a rendelésre? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Tavaly október vége óta tapasztalom, hogy a menstruácíós erős görcsök mellett a köztes időben is fellépnek enyhébb görcsök. Év elején voltam orvosnál, akkor az ulrahangon nem látszott semmi - vidzont felmerült az endo gyanúja.
Azóta menszeszeim során továbbra is erősek maradtak (1-2 alkalommal enyhült egy kicsit), a köztes időben megmaradtak a hirtelen fellépő enyhébb görcsök.
Tanácstalan vagyok, hogy visszamenjek e a magánrendelésre....
Hát mit akarsz? Az endometriózist csak laparoszkóppal lehet diagnosztizálni. Ha ebbe beleegyeznél, akkor menj vissza.
2018. júl. 18. 18:23
2/6 anonim válasza:
Menj menj menj
2018. júl. 18. 19:31
3/6 anonim válasza:
Ha fáj, menj. Csak kalkuláld bele a műtétet, mert a diagnosztizálásbak ez a módja. Az endo nem játék, ha tényeg az van akkor kezelni kell, ne szenvedj feleslegesen.
2018. júl. 18. 20:11
4/6 anonim válasza:
Nekem laparoszkópia nélkül is ultrahanggal megállapították, hogy endometriózis. Sajnos, ciszták miatt műteni kellett, meg leégetni az összenövéseket.
Tudom, hogy a magánorvos pénzbekerül. Én Dr Pusztai Zoltánhoz jártam, akinek van egy szomatoinfra készüléke és az kimutatja , hogy van-e endometriózis.Ő holisztikus nőgyógyász-természetgyógyász. Keress rá a neten, ha érdekel.
2018. júl. 19. 19:44
5/6 anonim válasza:
Utolsó: UH-val csak akkor lehet kimutatni, ha cisztát okoz, egyébként nem. Semmilyen infraizébizé holisztikus természetgyógyász kamuval.
2018. júl. 19. 20:04
6/6 anonim válasza:
Nekem sem látszott ultrahangon, de a petevezeték-átjárhatósági vizsgálathoz laparoszkópiám volt - mondjuk nem véletlenül kértem a dokit, hogy az legyen, mert felmerült az endo gyanúja - és műtét közben derült ki, hogy az van és ki is szedték. Az endóval nemcsak azért kell foglalkozni, mert kellemetlen tüneteket okoz, hanem nagy százalékban meggátolja a teherbeesést is. Én visszamennék és megbeszélném a laparoszkópiát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!