Van köztünk olyan akit endometriózissal diagnosztizáltak?
Kíváncsi lennék, hogy milyen vizsgálatokat csináltak? Milyen kezelést ajánlottak? Esetleg milyen tünetekkel fordultatok a dokihoz?
28L
Köszi a válaszod. Még annyit, hogy esetleg valami diétát nem ajánlott? Mert olvastam, hogy ha a hús fogyasztását mellőzzük akkor nem növekszik az endometriózis?
Engem az bosszant, hogy semmi érdemlegeset nem mondott azon kívül, hogy fél évig próbálkozzunk a párommal. Ha fél év után nem esek teherbe akkor gyógyszeres kezelést kapok. De valószínűleg konzultálok egy másik orvossal is.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat és mindenkinek kitartást és gyógyulást kívánok.
Hát meg volt az újabb konzultáció egy másik dokival, különböző vizsgálatokat végzett és nyoma sincs hála Istennek endometriózisnak. Minden panaszom (össze vissza menzesz) egy dió méretű ciszta okozza, amire kaptam otthon kezelést. Mert itt németbe nem törődtek vele sőt félre diagnosztizáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!