Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jogom van elkérni a nőgyógyász...

Jogom van elkérni a nőgyógyásztól a papírokat?

Figyelt kérdés
Voltam magánorvosnál a készült rákszűrés. Összesen majdnem 15 ezret fizettem. Az orvos mondta, hogy ha megjön az eredmény, akkor értesít. Erre kaptam egy sms-t, amiben 3 szóban megírta, h jó lett a rákszűrés. Erre kértem tőle sms-ben, hogy mikor mehetnék be magáért a papírért, ugyanis mindig szeretem eltenni a leleteket. Nem is válaszol azóta sem, s elérhetetlen,más hívja, azt viszont felveszi.Most szerintetek hagyjam a fenébe a dolgot, vagy mit tegyek?
2018. júl. 18. 17:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Azóta sem tudom elérni.

Az rendben, hogy időpontot sms-ben kapok, de vizsgálati eredményt? Ezek hivatalos, orvosi dolgok, nem? :(

2018. júl. 19. 21:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Szélhámos perverz áldozata lettél
2018. júl. 20. 07:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a rendelési idejében oda mennék és megkérdezném az asszisztenst. Ne hívogasd,cselekedj.
2018. júl. 20. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!