Szánalmas, hogy ennyire tartok a nőgyógyásztól?
Lassan aktuális lesz, hogy menjek, sőt eddig is az volt, de nem mentem soha.
Nem tudom hogyan vegyen rá magam, hogy széttegyem egy idegen férfi előtt a lábamat, akit akkor látok életemben először egy műtő feelingű rendelőben.
Tartok tőle, hogy hogyan reagálnék ha elkezdene megvizsgálni, és miket mondana, illetve mit szólna, ha látná mennyire meg vagyok ijedve mint egy szűzlány...
Más is tartott ennyire a nőgyógyásztól, vagy csak én vagyok ennyire gáz?
Szerinted már hány nő tette szét elötted a lábát neki,és szerinted pont a tiédre fog emlékezni,vagy mi?!
Ő egy orvos,nem pasi szemmel fog rád nézni. Amúgy vannak már női nőgyógyászok is.
Ő lehet nem fog emlékezni rám, de sajnos én rá igen.
Nem tudom elképzelni, hogy a puncimban matasson és közben kommunikálni kelljen vele.... de utána se tudnék nagyon a szemébe nézni.
Az egy orvosi eszköz, így néz ki bár legtöbbször fém:
Eőször ezt bedugja, aztán bent szétnyitja és így lát be meg így tudja bedugni az eszközeit, pl. a pálcikát amivel kenetet vesz.
Namármost ebből is van kisebb-nagyobb, én kicsi és sovány, 45 kilós nő vagyok és többször próbálták már belém nyomni a "közepes" méretűt, egyszer szóltam is hogy tavaly volt kisebb mire az asszisztens vlaszolt hogy mit képzelek, ez nem gyerekosztály, itt normál méretűt használnak nem gyerekméretet. Mondom ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!