Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tamponnal mehetnék vízbe?

Tamponnal mehetnék vízbe?

Figyelt kérdés

A tamponnak még a gondolatától is rosszul voltam, sosem használtam. Most viszont baráti családdal nyaralunk, és meg kicsit verzek. A gyerekem miatt hajlandó lennék használni, de semmi tapasztalatom. Azzal mehetnék vízbe? A többiek strandolnának ma.

(Azért ide írtam ki, mert itt talán hozzáértők és értelmes nők többen vannak.)

2018. júl. 14. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Igen, arra kell figyelned mindössze, hogy gyakoribb csere kell, hiszen a víztől is ázik.

Viszont még otthon indulás előtt próbáld ki, hogy fel tudod-e helyezni, stb, mert egyrészt kényelmetlen, ha nem jól teszed fel, másrészt nem szerencsés a parti mosdóban kísérletezni.

2018. júl. 14. 10:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2018. júl. 14. 10:21
 3/6 anonim válasza:

Én is bemennék, de tényleg otthon próbáld ki először.

Én bemegyek vele a vízbe és mikor kijövök cserélem is, majd ha sokáig bent van akkor fürdés előtt és után is csere ha hamar megyek vissza a vízbe akkor csak fürdés után megint. Persze ez a vérzés erősségétől is függ.

2018. júl. 14. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze.
2018. júl. 14. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy terhes, akkor simán, kár lenne kihagyni a strandot.
2018. júl. 14. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:
31%

Mehetsz, bár én nem mennék. Én biztos nem tudnám úgy élvezni a strandot, hogy esetleg megtelik a tampon, nem megyek időben és puff, körülöttem az egész medence esetleg véres. Arról nem beszélve, hogy egy menstruáló nő sokkal fogékonyabb a fertőzésekkel szemben, mint egy nem menstruáló nő és egy strand a lehető legjobb hely arra, hogy különböző fertőzéseket szedd össze még nem menstruálva is.

Szóval lehet menni, csak a cserére nagyon oda kell figyelni, de én higiéniai okokból tuti, hogy nem mennék és nem is mentem soha menzesz alatt strandolni.

2018. júl. 14. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!