Tamponnal mehetnék vízbe?
A tamponnak még a gondolatától is rosszul voltam, sosem használtam. Most viszont baráti családdal nyaralunk, és meg kicsit verzek. A gyerekem miatt hajlandó lennék használni, de semmi tapasztalatom. Azzal mehetnék vízbe? A többiek strandolnának ma.
(Azért ide írtam ki, mert itt talán hozzáértők és értelmes nők többen vannak.)
Igen, arra kell figyelned mindössze, hogy gyakoribb csere kell, hiszen a víztől is ázik.
Viszont még otthon indulás előtt próbáld ki, hogy fel tudod-e helyezni, stb, mert egyrészt kényelmetlen, ha nem jól teszed fel, másrészt nem szerencsés a parti mosdóban kísérletezni.
Én is bemennék, de tényleg otthon próbáld ki először.
Én bemegyek vele a vízbe és mikor kijövök cserélem is, majd ha sokáig bent van akkor fürdés előtt és után is csere ha hamar megyek vissza a vízbe akkor csak fürdés után megint. Persze ez a vérzés erősségétől is függ.
Mehetsz, bár én nem mennék. Én biztos nem tudnám úgy élvezni a strandot, hogy esetleg megtelik a tampon, nem megyek időben és puff, körülöttem az egész medence esetleg véres. Arról nem beszélve, hogy egy menstruáló nő sokkal fogékonyabb a fertőzésekkel szemben, mint egy nem menstruáló nő és egy strand a lehető legjobb hely arra, hogy különböző fertőzéseket szedd össze még nem menstruálva is.
Szóval lehet menni, csak a cserére nagyon oda kell figyelni, de én higiéniai okokból tuti, hogy nem mennék és nem is mentem soha menzesz alatt strandolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!