Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon zavar a csomellem. Mit...

Nagyon zavar a csomellem. Mit lehet veluk kezdeni?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok, es cso melleim vannak. Annyira csunyak es annyira szegyellem oket, hogy miattuk meg egy kapcsolatba sem mernek belemenni, nem mernem oket senkinek megmutatni, attol felve, hogy mit fog majd a parom rajuk mondani. Tudom, hogy palsztikai mutettel megcsinaltathatnam, na de meg nagykoru sem vagyok es valoszinu egy ev mulva, mire betoltom a 18-at nem lesz ra penzem. Tudom, tudom, fogadjam el magam, de ez nem ilyen egyszeru, foleg ugy, hogy kitudja mikor lesz ra penzem, hogy megcainaltassam oket. Es addig ne legyen baratom, ne eljek szexualis eletet? Eddig nem zavart ez a problema, ameddig nem volt kepbe a szexualitas, de azert mostmar eljott az a pont, amikor nagyon zavar. Raadasul a csaladomba mindenkinek olyan melle van, mintha plasztikaztatott lenne. Szep, kerek, feszes. Nem tudom kitol orokolhettem :(

2018. júl. 12. 11:19
1 2
 11/11 csakegy5 válasza:

Szia!:)

Személy szerint én is hadban állok a sajátjaimmal, mindig utáltam őket :D

Viszont gondolj bele, hogy mikor barátod lesz, nem félmeztelenül fogsz vele találkozni, hanem ruhában.. nem a melleid lesznek az elsők amiket megszerethet. Plusz, nem hiszem hogy egy nőben csak a mellek volnának szépek (máraakinek azt dob az élet). Rengeteg más szép adottság is közrejátszhat (igazából nem is csak a nőknél, mindegy).

Szóval, nyugodj meg :D ha tényleg szeret valaki nem hagy el mert jaj cső melleid vannak.

Nem mellesleg, szerintem nem volna az sem gáz ha (oké tudom nem szexről beszélünk de szóba hozom most) szex közben nem kerül le a cicifix. De ha olyan párt találsz majd, akkor hidd el hogy majd egészen meg fog tudni békéltetni velük. :)

Ohh és persze egy szuper melltartó csodákra lehet képes :D

Na el is hallgatok, további szép estét :D

2018. júl. 30. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!