Felpuffadt has és megszűnt menstruáció lehet
összefüggés?
Figyelt kérdés
Evészavar miatt megszünt a menstruációm,két éve nem menstruálok. Most elkezdtem hizni,20kilót híztam,meg mindig nincs menstruációm,sosem híztam hasra,de mostanában a hasam alja olyan,mintha egy labda lenne ott,pedig mindig lapos hasam volt régebb is ,még az anorexiám elött is. Vagy az zsír lenne,csak most oda is hiztam?
Tudom,hogy nögyogyászhoz kell menjek meg gülye vagyok,stb! Majd el is fogok,csak még nincs lehetöslgem rá és addig is nagyjábol jo lenne feljészmlni rá,hogy mire számithatok,milyen bajaim lehetnek,és valoban van e hormonzavarom,mert még mindig kényszeres falásrohamokkal küzdök és ingadozo hangulatállapotokkal.
2018. júl. 6. 10:00
2/6 anonim válasza:
Elsősorban, amikor feleszméltél, h az anorexia rossz, akkor pszichológushoz kellett volna menni, és tovább különböző orvosokhoz, akik beállították volna a megfelelő mennyiségű kajákat, amire a szervezeted normális módon tudott reagálni. 2 év menstruációs kihagyás pedig teljes felelőtlenség a részedről, amit nem értek, de inkább nem is akarom megérteni, h h tudja valaki ennyire fél vállról venni. Nekem ha 1 hónapot kiesett, akkor azonnal konzultáltam orvossal, h minden rendben van-e. A +20kg-t se biztosan jól tolerálta a tested és még inkább összekuszáltad a hormon háztartásodat. A hasadon pedig zsír, amit a legnehezebb ledolgozni... Ha megfelelő szakemberhez fordultál volna, akkor olyan étrendet lenne, ami tudatos, és semmi felesleges nem lenne. Reméljük nagyobb kárt nem tettél magadban.
U.I.: Még mire is vársz, h elmenj nődokihoz?
2018. júl. 6. 10:25
3/6 anonim válasza:
Mindenképp menj el nőgyógyászhoz, ez nagyon sok idő. Ha már legyőzted a betegséget pszichológus segítségével, akkor itt az ideje, hogy ezt is rendbe hozd, nem igazán kéne többet várni.
2018. júl. 6. 10:48
4/6 anonim válasza:
1 és válaszoló! Valószínűleg nem lett kövér csak anorexiáaként úgy látja. Amit ők zabálasnak neveznek az sima evés.
2018. júl. 8. 22:45
5/6 anonim válasza:
4. Szerintem én sehol sem írtam, h kövér. Az anorexiások meg igenis áttudnak esni zabálás módba, főleg ha nem ment el orvoshoz, aki egy étrendet tudott volna neki biztosítani, h a szervezete normál módon, normális mennyiségben férjen hozzá a szükséges tápanyagokhoz. Továbbá attól, h vékony, a hasa tájékán meg lehet zsír. Ezt nevezik pókhasnak, ami gluténérzékenységtől is lehet, de van aki simán arra a részre a leghízékonyabb.
2018. júl. 9. 08:22
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nem szeretnélek megijeszteni, de nagyon gyorsan menj el a nőgyógyászhoz egy alapos kivizsgálásra, mert anorexia ide vagy oda, de ezek bizony petefészekrák tünetei is lehetnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!