Tampon használat, hasfajas. összefüggés?
Ma először használtam tampont(Ob Pro Comfort Super) fájt a felhelyezése valószínűleg túl nagy volt (szűz vagyok) és éreztem utana is bent nem volt jó se ülni se fekudni. 2dbot használtam a mai nap(csak 4orat volt bent) és napközben még elviselhetően fajt a hasam (eddig ilyenkor alig szokott fájni) aztán erősödött de nagyon és estére elviselhetetlen lett. Nem tudom,okozhatja a tampon helytelen használata vagy mire gondoljak semmi köze hozzá? Koszonom szépen előre is a válaszokat
17/L
Ha helyesen használod, akkor is dörzsölheti a méhszájat, és a méhszájseb is ettől van.
És figyeld magad, ha a tájékoztatóban leírt tünetek jelentkeznek, azonnal mentőt kell hívni.
Kedves 1! A méhszájsebnek semmi köze ahhoz,hogy a tampon hogyan van felhelyezve! A méhszájseb nem egy seb,ami valamilyen irritációtól van. Egyéb okai vannak.
Kedves kérdező, igen,ha nem jól van felhelyezve a tampon,akkor az nyomást gyakorol a hüvely falára,az ottani izmokra,azok "begörcsölnek tőle és ez a görcs átterjed a kismedence izmaira is. Használj mini tampont és jó mélyre (legalább 3-4 cm) helyezd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!