Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon zavar a csomellem. Mit...

Nagyon zavar a csomellem. Mit lehet veluk kezdeni?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok, es cso melleim vannak. Annyira csunyak es annyira szegyellem oket, hogy miattuk meg egy kapcsolatba sem mernek belemenni, nem mernem oket senkinek megmutatni, attol felve, hogy mit fog majd a parom rajuk mondani. Tudom, hogy palsztikai mutettel megcsinaltathatnam, na de meg nagykoru sem vagyok es valoszinu egy ev mulva, mire betoltom a 18-at nem lesz ra penzem. Tudom, tudom, fogadjam el magam, de ez nem ilyen egyszeru, foleg ugy, hogy kitudja mikor lesz ra penzem, hogy megcainaltassam oket. Es addig ne legyen baratom, ne eljek szexualis eletet? Eddig nem zavart ez a problema, ameddig nem volt kepbe a szexualitas, de azert mostmar eljott az a pont, amikor nagyon zavar. Raadasul a csaladomba mindenkinek olyan melle van, mintha plasztikaztatott lenne. Szep, kerek, feszes. Nem tudom kitol orokolhettem :(

2018. júl. 12. 11:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Milyen az a csomell? Mutass képet légyszi.
2018. júl. 12. 11:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Nemtudom, hogy kell ide kepet csatolni, de ha beirod a googlebe dobni fog ki kepeket :)
2018. júl. 12. 11:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem egészségi problémáa, csak esztétikai, jó pénzért megműttetheted.

TB nem állja.

2018. júl. 12. 11:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, en is igy tudom. :(
2018. júl. 12. 11:28
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Rákerestem én is. Besz@rás. :D 22 évesen 5 év párkapcsolat után sikerült megtudnom, hogy csőmellem van. :D Ki nem sz@rja le? Szerintem a barátom sem tudja, hogy ennek a típusának külön neve van. Imádja, gyakran dicséri, soha egy rossz szót nem szólt rá. :) Ne foglalkozz ilyen baromságokkal. Ezt dobta a gép, fogadd el. Egy pasi sem a melled formája miatt fog elutasítani.
2018. júl. 12. 12:15
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

1. 17 évesen MINEK AGGÓDSZ MÉG A KAPCSOLATOKON??? szinte gyerek vagy basszus!!

2. nem, nem elfogadósdi hanem most elkezdesz melózni diákmunka akármi, amíg még a szüleid eltartanak szóval félre tudsz tenni mindent. egy plasztikai műtét 300-500 ezer forint, nem lehetetlen.

3. most nyugtatgatnálak hogy jaj úgyis lesz aki szeret meg elfogad blabla de mindketten tudjuk hogy egy hlyeség, persze csak ha nagyon csúnyák, akkor sajnos a drága férfiközösség úgyse fogja elfogadni, mint semmit ami nem FUlloS". hajrá.

2018. júl. 12. 13:50
 7/11 anonim ***** válasza:
4%
#5 hlye vagy? 99%ban PONT azért fognak elutasítani. sgg meg a mell, ezt nézik a férfiak. persze az is lehetőség hogy amúgy szupermodell képed van, akkor van esélyed, vagy pedig ocsmány palit választasz. király mindkettő..
2018. júl. 12. 13:53
 8/11 A kérdező kommentje:

Vartam mar ezt a valaszt komolyan, hogy 17 evesen meg szinte gyerek vagyok..

Erdekes modon regebben is mar a nok 17 evesen gyereket szultek (nem, nem akarok gyereket szulni). De ebbe a temaba inkabb most ne menjunk bele.

2018. júl. 12. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Igen, amikor az emberek 30 évig éltek átlagban vagy az 50 éves már vénembernek számított. az ősemberek meg leütötték bunkóval a nőt és megrakták és úgy lett a gyerek. egyéb múltbeli példa amivel dobálóznál? ma ma van, mai szokások. és igenis gyerek vagy, még a törvények szerint is. érdekes, nekem nem azon járt az eszem tizenévesen hogy kivel meg hogy kéne bszni, de biztos velem van a baj.
2018. júl. 12. 14:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem azon jar az eszem, hogy kivel mikor es hogy kene baszni. Hanem azon, HA lesz baratom, elotte csak nem takargathatom a melleimet. Egyebkent meg ha nem tudsz a kerdesemre valaszolni, akkor inkabb ne irj semmit.
2018. júl. 12. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!