Aki szedett már hormon gyógyszert, nem kifejezetten fogamzásgátlóra gondolok, hanem egyéb nőgyógy. Betegségek miatt, mennyi volt az a mennyiség amikor azt mondták itt állj, elég, vége?
Figyelt kérdés
Nálam az a helyzet állt elő, hogy ráállítottak egy gyógyszerre, arról nem szól(t) a fáma, hogy hány dobozzal kell ebből bevenni, egy raklappal, vagy elég egy dobozzal is. Nemrég megkaptam kedvezményes áron, most meg jönnek nekem azzal, hogy nem vagyok jogosult a kedvezményre. Hát akkor én ezt úgy veszem, hogy nem is kell belőle több. Már-csak azért sem, mert nem bizonyított ez-eddig semmit, zsákbamacska gyógyszer.2018. júl. 10. 14:11
11/12 A kérdező kommentje:
Nem írták el. Mindegy, ha valakivel szórakozni akarnak, hát akkor az én vagyok mindenhol. Felesleges utak, orvosok, mert mintha egy tanuló okor gyereket ültetnének az orvosi székbe.
2018. júl. 12. 18:52
12/12 A kérdező kommentje:
Millioszor megfogadtam már hogy pakolok ebből a cifra cefet városból, megyéből.
2018. júl. 12. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!