Van valakinek tapasztalata, hogy a Letrox okoz e hőemelkedést? 1 hónapja szedem és azóta mindennap magas a hőm.
Elvileg beáll majd a vérnyomás/pulzus a gyógyszerhez, minden hormontartalmú gyógyszerre a szervezet fokozott szívdobogással, verejtékezéssel, stb reagál.
Amúgy a pajzsmirigy értékek megítélése szinte orvosonként változik, inkább úgy vannak vele a normális dokik, ha nem okoz panaszt, hagyni kell.
Ha extrém eltérő, persze foglalkozni kell vele.
Mivel a pajzsmirigy szabályozza a testhőmérsékletet is többek között, és alulműködésnél jellemző az alacsonyabb testhő, te pedig most pluszhormonokat viszel be a tablettával, akkor innen már kilogikázhatod...
És egyetértek az elsővel, nem minden esetben indokolt a gyógyszerszedés, csak a dokik hajlamosak felírni rögtön, egy szimpla magas TSH alapján is akár, a többi pm-marker mérése nélkül.
Miket mértek, és milyen értékeid lettek?
Ó, nem tudtam, hogy hadititoknak minősülnek.
Majd akkor nyugodtan írj ki újabb kérdést, ha túlműködéses tüneteid lesznek akár a hormontablettától, akár pusztán azért, mert több év után majd kiderül, hogy - mint az esetek 90%-ában- autoimmun betegség okozza az almulműködést (váltakozva alul- és túlműködéses tünetekkel), és az orvosok nem foglalkoznak ezzel, mert szerintük gyógyíthatatlan.
Sajnos kénytelen vagyok ilyen okosnak lenni, mivel érintett vagyok, így saját tapasztalatom is van, meg több száz oldalnyi szakirodalmat olvastam már el.
De nem gond, elhúztam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!