Lehetséges hogy a hasi ultrahangon nem latható a terhesség mert, nem teli a hólyag és bélgázzal telt?
Aprilis 28.an jött meg utoljára. Nincs kizárva hogy teherbe estem, nem vedekeztunk. Egyszer hanytam 2 negativ tesztem volt napkozben 2es fel hete. Azota a mellbimbom nyomasra erzekeny hol kevesbe,hol jobban es a kis mirigy pottyok is nagyon latszanak. A mellem kimondottan nem faj de lehet hogy not. Nem szeretnek bemeselni semmit magamnak ugyhogy csak a konkretumokat sorolnam.Tobbet jarok pisilni. Par napja erős szurast érzek leginkabb a jobb oldalt a hasamon de csak par percig utana elmulik. Mestruacional sosem ereztem ilyet sot maskor sem.Mielott megjott mindig a hatam faj es hatalmasak voltak a melleim es pattanasos voltam. Most semmi. Voltam ma ultrahangon ahol a kismedencei szerveket nem tudtak biztosra megallapitani. Mehem egy nagy fekete paca volt a doktorno a belgazra panaszkodott es hogy nem teli a holyag.Pedig kellett pisilnem es nem ettem elotte semmit vagy 10oraval elotte.Nagyon elvagyok kenodve mert azthittem ma kiderul hogy van e bennem baba vagy nincs. A nogogyaszomhoz Agusztus 13.an tudok csak menni. :/
Kinek mi a velemenye? Lehet megis baba?
9 hetes terhességet azért már általában látnak hasin is, de ha tényleg nem volt elég telt a hólyag, gázosak a belek, esetleg van még rajtad egy kis felesleg is...
De nem túl valószínű.
De ha szó lehet terhességről, miért nem nőgyógyászhoz ész, miért hasi UH-ra? Azért egy terhességmegállapító vizsgálatot az sztk-ban is meg tudnak csinálni, ha nem akarsz másfél hónapot várni a dokidra...
Pláne, hogy ha véletlen terhes vagy, akkor mire először mész, már lehet túl leszel a 12 héten is, mikor akarsz genetikai UH-ra menni?...
Egyébként meg veszel egy tesztet, az ilyenkor egyértelműen megmondja, hogy terhes vagy-e vagy sem.
Miért nem csináltak hüvelyi ultrahangot?
Az én dokim 10. Hétig azt csinál...
Egy ultrahang kozpontban voltam ahol huvelyire nincs lehetoseg es ilyen szembontbol csak a nogyogyaszomban bizok. Sztkba nem jarok!
Tesztet holnap nezek meg azert. Van rajtam felesleg 10kg
Mar reg elmentem volna a nogyogyaszomhoz de elegge hires doki akihez nem csak ugy rongton kapok idopontott sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!