Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet csómó a lányom...

Mitől lehet csómó a lányom mellébe? 13 éves

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy van egy körformáju csomó mind a két mellébe. Egyből szivrohamot kaptam hogy mellrák. Elmentünk másnap a dokihoz de azt mondta hogy a fejlődö mellbe nem alakúlhat ki rák mert még nem elég fejlett. Ez nem nyugtatott meg ezért. most beutalóval augusztusba megyünk ki vizsgálásra. Ha rák akkor milesz? Ez életveszélyes? Nagyon nagy a baj? Ha rákos mitt tegyek? Mi lesz a kezelés? Gyógyszerek, műtét? Bármire képesvagyok érte csak múljon el!! Mennyi az esély a rákra? Ha az vissza nő?

Pls gyors válaszokat nagyon aggódom és a lányom mindrn este sír emiatt! Túl fogja élni ugye?

2018. jún. 9. 19:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én 10 évesen találtam egy reggel mindkét mellemben a mellbimbóm alatt kör alakú, nyomásra fájdalmas csomót. Mint később világossá vált számomra, ez a mirigyállomány volt, amely akkor indult fejlődésnek. Az első menstruációmig fájt, érzékeny volt. Miután megjött, elmúlt a fájdalom, azóta csak a ciklus közeledtével fáj. Remélem, a fenti esetben is csak ilyesmiről lesz szó, és nem találnak elváltozást. Ne aggódj, a csomók később nagyra fognak nőni, és kialakul belőle a női mell.
2018. jún. 13. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!