Miért nem akar suliba menni a lányom amikor menstruál?
Figyelt kérdés
2017. okt. 5. 21:35
2/6 anonim válasza:
Nem akarja a suli mosdójában cserélni a betétet.
3/6 anonim válasza:
Ezt töle kéne megkérdezni, mi csak találgatni tudunk. Lehet hogy görcsöl a hasa, rossz a hangulata, fél hogy átázik vagy esetleg kiérzödnek a kellemetlen szagok miutàn felàll a székröl ahol 45 percig ült, nem túl higiénikus a suli WC stb..
4/6 anonim válasza:
Szerintem is valami olyasmiről lehet szó, hogy fél, hogy átázik mert nem tud időben kimenni a mosdóba. Én is utáltam olyankor suliba menni mert gyakran késő délutánig ott kellett lennem, egyik óráról rohanni kellett a másikra, nem is mindig kaptuk meg a szünetet mert egyes tanárok egyben tartottak meg két órát és a mosdóban is rengetegen voltak, előfordult, hogy nem is kerültem sorra. Az is lehet, hogy nem szeret ott cserélni mert mások is vannak bent és hallják, ahogyan zörög a papír stb., vagy lehetséges, hogy ha betétet használ, akkor nem szeret átöltözni tesi órára mert megláthatják. Valamint lehet, hogy szimplán csak rosszul viseli, nagyon görcsöl vagy nekem például volt barátnőm, aki mestruáció alatt nagyon szédült, hányingere volt és előfordult, hogy el is ájult.
5/6 anonim válasza:
Én is volt, hogy inkább azt mondtam, hogy rosszul vagyok, és kértem az osztályfőnöktől kikérőt és hazamentem, mert éreztem, hogy bajok lesznek, esetleg olyan óráink voltak, hogy esélyem se lett volna cserélni, vagy csak egymás utáni szünetekben nem jutottam sorra a mosdóban cserélni. Nagyon kellemetlen, főleg, ha úgy érzi az ember, hogy átázott, de meg se meri nézni. A hason görcsök miatt pedig nem is mindig tudok figyelni órákon, csak szenvedek.
Teljesen megértem a lányodat.
6/6 Metionin válasza:
Őszintén, kia akar olyankor menni bárhova is? Főleg ha erősen görcsöl, hány, szédül, hasmenése is van. Az is lehet hogy átázott már és ettől fél, vagy csak simán nem kerül sorra a szünetben és nem tud cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!