Szerintetek az normális h 3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és észre sem lehet venni h mikor menstruál? Nkm fura mert az előző barátnőm ilyenkor nyavogott h fáj a hasa meg mindjart észre lehetett venni rajta.
Aztán még a nők egymás közti együttérzésről papolnak...
Én fájdalomcsillapítóval is a falat kaparom, úgy szenvedek. És nem csak a görcseimmel, ezek mellé társul még nagyfokú fáradtság, hidegrázás, hőhullámok, felfázásérzés, puffadás, ezek mindig, meg egyszer-egyszer ha olyan a hónap, ájulás, hányinger, fejfájás.
Ja és az előtte tüneteim még nem is mondtam, 2 héttel előre beduzzadnak a melleim és fájnak, hatalmas mértékű érzékenység, hangulatingadozás, fáradtság, 2 nappal előtte éjjeli izzadás, nyugtalanság.
De igen, vannak mázlisták, akik meg sem érzik. Jó nekik.
Lehet, csak moderálja magát?
Nekem is rohadtul fáj, mégsem hisztizek, mert attól nem lesz jobb, sőt.
Nővérem ellenben csapkod, ordibál, mindenért hisztizik, én szégyellem magam helyette is. Hát de neki így fáj, úgy fáj. Mondom neki ilyenkor, hogy nincs vele egyedül, mégsincs teli nyávogó nőkkel az utca, pedig nyilván sokan mentsruálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!