Mi lehet a baj? Elkezdjem?
18 éves lány vagyok. Szűz. Múlt hét szerdán jött meg a menzeszem, legalább 3 nappal előbb. Nem volt semmi gond. Előtt egy icipicit fájt a hasam ennyi. Első nap elég rendesen fájt, de előfordul. Viszont már elmúlt képletesen, mivel még van egy kicsi, de már elég a tisztasági betét, ez már inkább foltokban van. Viszont 3 napja rettentően fáj az alhasam, feszül a mellem, mint a menzesz előtti tünetek. Fontos: Szűz vagyok!
Valamint holnap kezdeném el szedni a Biovanne szépségvitamint. A sok nospa(ma és tegnap egy 40 mg-os) nem zavar be? Jó, ez lehet, hogy hülyeség, de lehet, hogy nem kéne még elkezdenem.
Szia!
A Biovanne-t szedheted.
A tünetekkel viszont megérné felkeresned a nőgyógyászt! Átfogalmazom: mindenképp keresd fel a nőgyógyászt! valószínűleg nincs baj, előfordult velem is ilyen, semmi gond nem volt, de legyél benne biztos!
22N
első válaszoló vagyok:
természetes, hogy félsz, nem röhejes!
de tényleg legfeljebb kellemetlennek nevezném! és gyorsan túl is leszel rajta:)
én is piszkosul féltem először:)
én egyáltalán nem is mentem el, amíg nem kellett valami konkrét dologért. akkor voltam 27 éves... mondjuk tényleg nem volt okom előtte menni.
a tüneteid akár utalhatnak felfázásra is. bár a mellfeszülés furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!