Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj? Elkezdjem?

Mi lehet a baj? Elkezdjem?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Szűz. Múlt hét szerdán jött meg a menzeszem, legalább 3 nappal előbb. Nem volt semmi gond. Előtt egy icipicit fájt a hasam ennyi. Első nap elég rendesen fájt, de előfordul. Viszont már elmúlt képletesen, mivel még van egy kicsi, de már elég a tisztasági betét, ez már inkább foltokban van. Viszont 3 napja rettentően fáj az alhasam, feszül a mellem, mint a menzesz előtti tünetek. Fontos: Szűz vagyok!

Valamint holnap kezdeném el szedni a Biovanne szépségvitamint. A sok nospa(ma és tegnap egy 40 mg-os) nem zavar be? Jó, ez lehet, hogy hülyeség, de lehet, hogy nem kéne még elkezdenem.

2010. jún. 15. 23:39
 1/4 anonim válasza:

Szia!

A Biovanne-t szedheted.

A tünetekkel viszont megérné felkeresned a nőgyógyászt! Átfogalmazom: mindenképp keresd fel a nőgyógyászt! valószínűleg nincs baj, előfordult velem is ilyen, semmi gond nem volt, de legyél benne biztos!

22N

2010. jún. 15. 23:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Anyának már említettem ezt a lehetőséget, mert még nem voltam és végülis korban ott vagyok, hogy ideje lenne:P Jön a szünet, majd ha lesz neki is ideje mindenképp elmegyünk. Egyedül (biztos röhejesen hangzik), nem mernék elmenni. Vagyis nem is az, hogy nem mernék, csak még az első lenne és ott a félsz. Amúgy ha esetleg valaki Gyöngyösről ír, vagy oda jár nőgyógyászhoz, ajánlhatna valakit, aki jó:)
2010. jún. 15. 23:54
 3/4 anonim válasza:

első válaszoló vagyok:

természetes, hogy félsz, nem röhejes!

de tényleg legfeljebb kellemetlennek nevezném! és gyorsan túl is leszel rajta:)

én is piszkosul féltem először:)

2010. jún. 16. 00:07
 4/4 anonim ***** válasza:

én egyáltalán nem is mentem el, amíg nem kellett valami konkrét dologért. akkor voltam 27 éves... mondjuk tényleg nem volt okom előtte menni.

a tüneteid akár utalhatnak felfázásra is. bár a mellfeszülés furcsa.

2010. jún. 16. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!