Elkezdjem szedni a Dalacint?
Nem tudom, melyik városban laksz, de ott is biztos van fogászati ügyelet. Itt Pesten a Szentkirályi u-ban van a VIII: ker-ben, nagyon tudnak...
Elhiszem, hogy nem akarsz ahhoz a dokihoz menni, aki kontár. Esetleg az ottani Sztk-ba nincs körzeti fogorvos?
Lehet hogy elsőre kicsit furcsa lesz amit írok, de hidd el, ez így működik.
Ha nem akarod hogy mindig gond legyen a fogaiddal, akkor kezdj el szedni minimum napi 1000mg C-vitamint.
Elmesélem hogy miért.
Ezt még sokan nem is tudják, mert nem mondja egy fogorvos sem, hiszen ha mindenki tudná, akkor nem lennének fogfájós emberek.
A fog akkor kezd el fájni, amikor a C-vitamin hiánya olyan mértéket ölt, hogy hiányában nem tud a szervezet kellő mennyiségű kollagén nevű anyagot termelni. A kollagén ugyanis az az anyag, ami biztosítja csontjaink, fogaink szilárdságát, de nem a kemény szilárdságot, hanem egyfajta rugalmas szilárd hálót képez a csontokban, fogakban, amely hálókban képes megtapadni a beépülni szándékozó kalcium. Tehát C-vitamin hiány okozza azt, hogy ha porózussá válnak a csontjaink, fogaink, sőt az erek rugalmasságát is közvetve a C-vitaminnak köszönhetjük.
Ha megfelelő mennyiségben hozzájutunk a C-vitaminhoz, a kalciumhoz, és a kalcium beépüléséhez nélkülözhetetlen D-vitaminhoz, akkor biztos hogy többé nem lesz dolgunk a fogorvossal, de valószínű hogy más orvossal sem.
Mindezt írom én 48 évesen, akinek már nincs több rossz fogam kb. 8 éve, mióta szedem a C-vitamint, és a többi vitamint, és ásványi anyagot. Azelőtt persze én is jártam fogászatra, mert hol kilyukadt, hol begyulladt, hol meg kihúzták a fogaimat, hiszen még nem tudtam a lényeget, amit most megosztottam veletek.
Aki teheti, alkalmazza ezt a módszert, amíg még vannak egészséges fogai.
Nem hiszed el, de pont 3-4 napja kezdtem el 1000mg-os C-vitamint szedni. Minden reggel veszek be egy szemet, ezt egyébként a menstruáció eltolása miatt szedem, mert nálam beválik. Örülnék ha ez tényleg nekem is segítene.
Nem tudom van-e valami köze az egészhez, hogy ma volt egy kicsi hőemelkedésem. Algopyrint vettem be, hogy a lázat is meg a fogfájást is csillapítsa.
Minden esetre köszönöm a jó tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!