Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elkezdjem most, vagy várjak...

Elkezdjem most, vagy várjak vele egy hetet?

Figyelt kérdés
Szombaton megyek a barátomhoz,de azt hiszem hüvelygombám van.Ha holnap elkezdem a Canesten Kombi-t akkor szombatra elmúlik? Lesz még valami nyoma hogy én azt használtam?
2009. szept. 14. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:

semmiképp ne várj vele, mert akkor megfertőzöd őt is! (ha van köztetek szexuális kapcsolat)

ha ma este elkezded, akkor csütörtökön már teljesen kiürül a szervezetedből a hüvelytabletta (este berakod és másnap ürül, tisztasági betétet tegyél be a héten!), de legeslegeslegkésőbb pénteken...

amúgy is, jobb minél hamarabb kezelni a gombát.

:)

2009. szept. 14. 17:49
 2/7 A kérdező kommentje:

de holnap szeretném megvennni.úgyis eltünik szombatra.

és köszi a gyors választ :)

2009. szept. 14. 17:53
 3/7 A kérdező kommentje:
bocsi az kérdés volt,hogy eltűnik-e szombatra.?
2009. szept. 14. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:

hát elvileg igen. ezért is jó minél hamarabb elkezdeni, hogy még akkor "nem szaporodott el nagyon". bár ebbe nem tudom, hogy van-e igazság.

szóval holnap vedd meg és kezdd el. ha nem tűnik el, akkor viszont nődoki minél hamarabb. nem minden nőnek válik be a canesten. nekem pl jó volt, de ismerek olyat, akinek csak a nődoki által felírt gyógyszer használt.

drukkolok.

2009. szept. 14. 18:02
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen,aranyosak vagytok.én is remélem hogy elmúlik :/
2009. szept. 14. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
mindkettő én voltam :D nincsmit:)
2009. szept. 14. 19:55
 7/7 A kérdező kommentje:

na...ma megvettem,és hát.. húú...elég ijesztő... az az app... izé...

nagyon durva... nem lehet tőle bajom ? :O

2009. szept. 15. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!