Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináltam rosszul? -->

Mit csináltam rosszul? -->

Figyelt kérdés

Ma először kipróbáltam a tampont és mivel csak 3-as volt itthon azt kellett használnom. Félig nsgynehezen be is ment, de utánna már kb fél órát szenvedtem mire tovább tudtam vmeddig, de még ígysem jó, és nem tudom tovább tolni más irányban sem.

Mit csinálok rosszul?

Tudtok valamit ami segíti a felhelyezést?

2010. jún. 15. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:

helyezkedj el kényelmesen, félig ülve-guggolva, esetleg tedd a lábad vmire. lazíts, sóhajts egyet és határozottan told fel. nyugi csak a helyére mehet, nem tudod túl mélyre rakni. vegyél egy minit, azzal könnyebb lesz, az OB-k tényleg nagyon jók. abban találsz ábrát is, bár nekem spec nem a mutató, hanem a hüvelykujjam "esik kézre" a művelethez. ha nagyon nem megy ne erőltesd, próbáld meg akkor ha erősen vérzel, akkor jobban csúszik majd!

sok sikert! ha egyszer sikerül, utánna könnyebb lesz!

2010. jún. 15. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Először mindenképpen a minivel érdemes próbálkozni, hisz ebbe is bele kell jönni!:) Én kicsit meg szoktam rogyasztani a térdeimet, így simán felcsúszik, illetve a lényeg, hogy nem szabad rágörcsölni a dologra! Csak hasonlítani tudnám a szexhez... ha tudat alatt szorongsz, idegeskedsz, hogy nem fog menni, akkor nem is fog, avagy fájdalmas lesz, mivel az izmaid össze húzódnak! Ugyanígy van itt is! Ha tudatosan lazítasz arra a pár másodpercre, amikor a tampont helyezed fel akkor secc perc felcsúszik!
2010. jún. 15. 22:38
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) megpróbáltam ma megint és sikerült :)
2010. jún. 16. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!