Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most akkor nem hitte el a...

Most akkor nem hitte el a nőgyógyász hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Ma voltam először nőgyógyásznál, mondtam, hogy szűz vagyok de megvizsgált, mivel viszketett kaptam receptet de ez nemi úton terjedő fertőzésre van, nekem az meg nem igazán lehet. 17 vagyok. Nem hitte el vagy csak nem figyelt rám? Tudom ennyi idősen nem szoktak szüzek lenni a lányok de előfordulhat hogy az orvos nem hisz nekem?
2018. jún. 1. 15:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tüneteit mióta vannak? Gondolom nem 4-5 hónapja. Anyukáddal nem tudsz erről beszélni? Én ha a helyedben lennék, hétfőn felhívnám a rendelőt, hogy meddig van még helyettes, és visszamennék a másik dokihoz.

Arra figyelj, hogy ha elkezded szedni a gyógyszert, akkor végig be kell szedni.

2018. jún. 2. 08:56
 12/15 A kérdező kommentje:
Tünetekm kb másfél hete vannak, anyukámma inkább nem beszélném meg...
2018. jún. 2. 10:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem várj hétfőig.

A viszketést egyébként általában gomba okozza. Nekem eddig mindig hüvelykúpot adott rá, de lehet, hogy az nálad még nem játszik.

2018. jún. 2. 10:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Kedd reggel van rendelés, akkor elmegyek hátha már a másik orvos lesz ott.
2018. jún. 2. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:
94%
Jól teszed, az eredeti, állandó doktornő feltehetőleg jobb lesz.
2018. jún. 2. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!