Miért vérzek ciklus közepén?
Most vagyok a 15.napon és nekem mindig félidőben van peteérésem, mindig pontos a ciklusom ( 25-29 nap közt váltakozik)soha az életben nem volt köztes vérzésem és nagyon meg vagyok ijedve!!
Azt hittem,peteérésem van,hiszen a 15.napon vagyok,pont ovulációs időszak,de most,hogy voltam pisilni,láttam a WC papíron friss vért,pont,mintha megjött volna.
A mellem is érzékeny,alhasam is fura volt egész nap,pont mint menstruációkor,de nem számítottam rá,hogy 15.napon vérezzek!
Elkezdtem 1 hónapja nagy dózisú(1000mg) C-vitamint szedni és 29 nap helyett 32 napra jött meg legutóbb,ami szintén nem szokásos nálam és most meg ez!!
Lehet,hogy le kellene állnom a C-vitaminnal??
Normális,hogy peteérés idején vérzek?
Kérlek,valaki nyugtasson meg:(
Nem szedek fogamzásgátlót és nemi életet sem élek még.
A menstruációim rövidek, 3-4 naposak,de pontosak.
annyira megijedtem :((
de mivel a mellem is érzékeny volt kicsit,az alhasamban meg pontosan azok az érzések voltak,mintha megjönne,ráadásul középidőben vagyok,így reménykedtem benne,hogy nem komoly betegség jele ( le sem írom)
:((
Elméletileg a nagy dózisú c-vitamin okozhat csúszást a vérzésnél.
Peteérés környékén abszolút normális a vérzésneizgulj ezen.Ovulációtól már jelentkezhetnek a pms tünetek,szóval az is normális,ha érzékeny a melled,stb.
megpróbálok nem izgulni!nagyon köszönöm!
Annyira új ez a helyzet, 24 vagyok és sosem
tapasztaltam ezt.
ma is vérzek,rendesen,ahogy szoktam menstruációkor.ez a második nap.
biztos,hogy ovulációs vérzés és nem 2 héttel hamarabb jött meg a menstruációm?
egyszerűen nem értem..
most már csak azért aggódom,hogy mi lesz következő 1-2 hónapban és hogy ez csak egyszeri alkalom marad-e....:(
elvileg,ha két peteérés van 1 hónapban,akkor is előfordulhat ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!