Ha szétszakítom az eü. Betétet kisérletezés képp, ki fog a vér folyni belőle?
Figyelt kérdés
Csak érdekel h a belseje hogy néz ki.2018. máj. 17. 21:38
1/5 anonim válasza:
Értelemszerűen akkor kellene megnézni,hogy milyen belül,amikor nem véres.
Max.kidobod.
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem, nedvszívó anyagnak kéne benne lenni ( vágta, zselé)
4/5 anonim válasza:
ha kísérletezni szeretnél miért nem áldozol fel egyet és locsolod meg vízzel, majd azt vágod szét?
5/5 anonim válasza:
Nem fog! Olyan anyag van benne, ami ilyen kocsonyás anyaggá válik a vértől. Konkrétan folyni nem folyik, hanem ki tudod belőle nyomkodni. De elég gusztustalan amúgy! Jah, és ne szakítsd, hanem ollóval, vagy szikével vágd el. Csak mert úgy jobban egyben marad, és jobban meg tudod nézni. A víz (ahogy fentebb tanácsolták) azért nem jó, mert sokkal hígabb, mint a vér, teljesen másképp viselkedik a betét belsejében. Viszont, ha a víz mellett döntesz, akkor arra figyelj, h ne legyen hideg, hanem minimum langyos, mert a hideg folyadéknál sem úgy viselkedik a betét belsejében lévő anyag mint langyosnál. De amúgy, próbáld ki többféle képpen, és akkor majd meglátod a különbséget. Én is onnan tudom, mert egy csomó hülyeséget kipróbáltam a betétekkel, mert én is kíváncsi voltam... :) Amikor elkezdtem próbálgatni, h melyik betét a legideálisabb számomra, kb mindet végig próbáltam, és amelyik vacak volt, és tudtam, h olyat bizti nem fogok használni, azokkal csináltam ezt-azt amire kíváncsi voltam. Valami csak poén volt, de olyan is volt ami később még jól jött a menstruáció alatti éles helyzetekben... Szerintem nincs ezzel baj, h kíváncsi vagy ezekre, szerintem tök sokan vannak így ezzel, csak nem vallják be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!