Mensi idején is fontos pisiléskor megtörölni lent?
Figyelt kérdés
TEkintve, hogy betét van bent meg így is úgy is nedves az ember alul. Én feleslegesnek tartom.2018. máj. 14. 08:02
11/13 anonim válasza:
Én sem nagyon szoktam, mert olyankor borzasztó érzékeny ott lent, és még a legpuhább papírral is nagyon kellemetlen. Nedves törlővel lehetne, de az meg más miatt nem ajánlatos (sztem allergiás lehetek valami anyagra benne, mert ha használtam, szörmyen viszketett utána), így hát én is úgy vagyok vele, h ott a betét, elbír vele. Soha nem volt még semmi bajom emiatt, és soha nem voltam büdi sem. Az a lényeg, h sűrűn kell kicserélni a betétet, nem kell azt kivárni, h teljesen megteljen. Én, ha már nem érzem feissnek, kicserélem, ha van benne valami, ha nincs így mindig tisztának, frissnek erzem magam. Sokan szeretik kimaxolni a betét kapacitását, akkor viszont nem is kell azon csodálkozni, h kellemetlen szagot lehet érezni, vagy össze szednek valamit. Az, h bele megy valamennyi, utána jó darabig semmi, az sokkal rosszabb, mint az a pár csepp pisi. Mivel a vizelet fertőtlenít, és gomba ölő hatása is van. Ellenben a vér elkezd bomlani, ami sokkal komolyabb problémákat okozhat. Ezért sokkal rosszabb, ha 5 csepp vérrel a betéten várják, h megteljen, mint az, h felszív 3 csepp pisit. Úgyhogy nyugi, szerintem nem vagy gáz! Főleg nem annyira, amennyire az előttem szólók kommentelték!
12/13 anonim válasza:
11-es,
nem kicsit ellentmondásos, amiket írtál.
Ha annyira "érzékeny ott lent", akkor el kellene menned orvoshoz.
Amúgy meg nem kell dörzsölni a papírral, csak puhán felitatni, az biztos nem okozhat gondot. A betét is kb. ezt teszi, kézi közreműködés nélkül.
Ha meg olyan gyakran cseréled a betétet, akkor simán lehetne akár pisilés után is...
Az meg kizárt, hogy ne legyél büdi, max. te nem érzed magadon. A vizelet ugyanis büdös, különböző mértékben ugyan, de az.
És az állítólagos fertőtlenítő hatás is vitatott. Ha meg bármilyen betegség miatt plusz baktériumok találhatók a vizeletben, akkor még rosszabb a helyzet.
13/13 anonim válasza:
Mindig töröld tisztára, így elkerülhetsz egy csomó fertőzést, kellemetlenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!