Van aki mensi idején minden pisiléskor cserél betétet is?
Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 19:15
1/5 anonim válasza:
Havi nettó negyedmillás fizetés alatt aligha... :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem nincs, teljesen felesleges. Akkor kell cserélni, ha megtelt vérrel.
3/5 anonim válasza:
Mensi alatt viszonylag sokszor pisilnek a nők.
Tampont sem cserél mindenki pisilésnél.
Én magam szoktam, de tény hogy akkor nem szaladgálok óránként pisilni, hanem mondjuk 3-4 óránként csak.
4/5 anonim válasza:
Nekem erős vérzésem van. Libresse supert használok. És cserélem minden pisinél,igen. Nem vagyok milliomos. Viszont a levegővel érintkező vér hamar bomlani kezd,és iszonyú büdös lenne,ha otthagynám...fúj..
Annyi,hogy én nem pisilés miatt megyek cserélni általában,hanem akkor,amikor megindul a Niagara :). Hullámokban vérzek ugyanis.
5/5 anonim válasza:
Van. Egyről biztos tudok. Az egyik barátnőm ilyen. Tampont nem használhat, így marad a betét, de az meg idegesíti. Mert zavarja, ha befülled pl az izzadságtól, vagy ilyesmi, ezért képes akkor is kicserélni, ha semmi sincs benne, de nyirkosnak érzi a betétet. Azt mondja, ha már így alakult, akkor ezen nem akar spórolni, próbálja minél kevésbé kellemetlenül átvészelni, és nincs is annál jobb érzés (ezek alatt a napok alatt persze) mint amikor a használt betétet tisztára cseréli. Mondjuk ezt meg is tudom érteni, bár tény, h irdatlan mennyiségű betétet használ. Annak függvényében, h mit csinál (mert pl melegben vagy aktív tevékenység közben jobban izzad, mit ha csak otthon pihen) ezeken a napokon, van h 4-5-6 csomi betétet is elhasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!