Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit lehet tenni hogy megjojjon?

Mit lehet tenni hogy megjojjon?

Figyelt kérdés

Leirnam hogy az elozo honapokban mikor jott meg, persze tudom hogy nem ez szamit..:)

Augusztusban 14-en

Szeptemberben 15-en

Oktoberben 20-an

Novemberben 19-en

Decemberben 29-en

Januarban elfelejtettem feljegyezni

Februarban 8-an

Marciusban 8-an

Es aprilisban is 8-an

Most meg nem jott meg, es semmi elojelet nem erzem hogy megjonne. Ez lehet hogy a meleg miatt van vagy esetleg valami baj lehet? Felek, mert juliusban 18-19-e korul mennenk nyaralni es nem szeretnem ha megjonne a nyaralas alatt.

Elore is koszonom.:)

15L

2018. máj. 11. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
38%

Semmit nem tudsz tenni, biztos megjön pár napon belül, nyugi :) ezer dolog befolyásolja.

Amugy rengeteg női naptár alkalmazás van mobilon. Tölts le egyet, és akkor csak egy kattintás beleírni, hogy mikor jön meg, nem felejtődik el, plusz magátol kiszámolja hogy kb mikor esedékes a következő honapokban. Nagyon hasznos szerintem.

2018. máj. 11. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Mikor jött meg először? Az első 1-2 évben (de lehet, hogy több, javítsatok ki:D) még nem áll be rendszeresre. Amúgy tudtommal semmivel sem tudod ezt így szabályozni, max ha tablettát szedsz (és akkor sem magadtól szabélyozod be), de annál is ugye "várni" kell, hogy hasson. Egyébként ne parázz, ha nyaraláskor jön meg, használj tampont, és egy kicsit jobban oda kell figyelni ezekre a higiéniás dolgokra. Én is végigvéreztem a tavalyelőttit, egy társunk pedig a tavalyit :D
2018. máj. 11. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
38%
Semmit. A te korodban előfordul,hogy kimarad. Akár többször is egymás után.
2018. máj. 11. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Aug. 14 - szept. 15. 32 nap

Szept. 15 - okt. 20 35 nap

Okt. 20 - nov. 19. 30 nap

Nov. 19 - dec. 29. 40 nap

Dec. 29 - febr. 8. 41 nap

Febr. 8 - márc. 8. 28 nap

Márc. 8 - ápr. 8. 31 nap

"Leirnam hogy az elozo honapokban mikor jott meg, persze tudom hogy nem ez szamit."

Dehogynem számít! Ezeknek az átlagából lehet kiszámolni, hány nappal érdemes számolni a ciklusodat. Úgyhogy nagyon jó, hogy leírtad.

Én levezettem neked, hány naposak voltak a megadott ciklusaid. Véleményem szerint januárban nem felejtetted el feljegyezni, mikor jött meg, hanem januárban nem jött meg a menstruációd. Láthatod, hogy előtte is voltak hosszabb ciklusaid. Így tehát normális, hogy 41 napra jött meg februárban.

32+35+30+40+41+28+31=237

237÷7=33,8

Tehát átlagosan 34 nappal érdemes számolni a várható ciklusodat. Ha ezzel számolunk, akkor a következő menstruációd április 8-a után 34 nappal jön meg, vagyis május 12-én. Persze +/- 1 hét ingadozás teljesen elfogadott, de így érdemes készülnöd. Ha tényleg megjön május 12-én, akkor a következő menstruációd 34 napos ciklussal számolva június 15-én jön majd meg. Tehát a vérzés vége lehet, hogy belecsúszik majd a nyaralásba. De ezt akkor lehet majd pontosabban kijelenteni, amikor már megjött a mostanában aktuális menstruációd.

Egyébként ahhoz képest, hogy még csak 15 éves vagy, szépen beállt a menstruációd. Ezt viszonylag rendszeresnek és pontosnak lehet nevezni.

2018. máj. 11. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, elnéztem. Azt hittem, júniusban mentek nyaralni. Ha június 15-én jön meg a menstruációd, ahogy levezettem, akkor a következőt (34 nap múlva) július 19-ére várhatod. Szóval elméletileg pont a nyaraláson lesz meg. De ez még egyáltalán nem fix, hiszen lehet akár 24 nap helyett 28 vagy 41 napos is a ciklusod. Ne stresszelj rá. Befolyásolni nem tudod, mikor jön meg.
2018. máj. 11. 17:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat mindenkinek!

Kedves utolso! Koszonom a reszletes valaszodat, azt hogy “persze tudom hogy nem ez szamit” arra ertettem hogy a 2 menstruacio kozott eltelt napok szama a fontos.:)

Esetleg majd irhatok privat uzenetet ha valami kerdesem lenne?:)

2018. máj. 11. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze, nyugodtan. Igyekszem majd segíteni. :D
2018. máj. 11. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!