Mit lehet tenni hogy megjojjon?
Leirnam hogy az elozo honapokban mikor jott meg, persze tudom hogy nem ez szamit..:)
Augusztusban 14-en
Szeptemberben 15-en
Oktoberben 20-an
Novemberben 19-en
Decemberben 29-en
Januarban elfelejtettem feljegyezni
Februarban 8-an
Marciusban 8-an
Es aprilisban is 8-an
Most meg nem jott meg, es semmi elojelet nem erzem hogy megjonne. Ez lehet hogy a meleg miatt van vagy esetleg valami baj lehet? Felek, mert juliusban 18-19-e korul mennenk nyaralni es nem szeretnem ha megjonne a nyaralas alatt.
Elore is koszonom.:)
15L
Semmit nem tudsz tenni, biztos megjön pár napon belül, nyugi :) ezer dolog befolyásolja.
Amugy rengeteg női naptár alkalmazás van mobilon. Tölts le egyet, és akkor csak egy kattintás beleírni, hogy mikor jön meg, nem felejtődik el, plusz magátol kiszámolja hogy kb mikor esedékes a következő honapokban. Nagyon hasznos szerintem.
Aug. 14 - szept. 15. 32 nap
Szept. 15 - okt. 20 35 nap
Okt. 20 - nov. 19. 30 nap
Nov. 19 - dec. 29. 40 nap
Dec. 29 - febr. 8. 41 nap
Febr. 8 - márc. 8. 28 nap
Márc. 8 - ápr. 8. 31 nap
"Leirnam hogy az elozo honapokban mikor jott meg, persze tudom hogy nem ez szamit."
Dehogynem számít! Ezeknek az átlagából lehet kiszámolni, hány nappal érdemes számolni a ciklusodat. Úgyhogy nagyon jó, hogy leírtad.
Én levezettem neked, hány naposak voltak a megadott ciklusaid. Véleményem szerint januárban nem felejtetted el feljegyezni, mikor jött meg, hanem januárban nem jött meg a menstruációd. Láthatod, hogy előtte is voltak hosszabb ciklusaid. Így tehát normális, hogy 41 napra jött meg februárban.
32+35+30+40+41+28+31=237
237÷7=33,8
Tehát átlagosan 34 nappal érdemes számolni a várható ciklusodat. Ha ezzel számolunk, akkor a következő menstruációd április 8-a után 34 nappal jön meg, vagyis május 12-én. Persze +/- 1 hét ingadozás teljesen elfogadott, de így érdemes készülnöd. Ha tényleg megjön május 12-én, akkor a következő menstruációd 34 napos ciklussal számolva június 15-én jön majd meg. Tehát a vérzés vége lehet, hogy belecsúszik majd a nyaralásba. De ezt akkor lehet majd pontosabban kijelenteni, amikor már megjött a mostanában aktuális menstruációd.
Egyébként ahhoz képest, hogy még csak 15 éves vagy, szépen beállt a menstruációd. Ezt viszonylag rendszeresnek és pontosnak lehet nevezni.
Koszonom a valaszokat mindenkinek!
Kedves utolso! Koszonom a reszletes valaszodat, azt hogy “persze tudom hogy nem ez szamit” arra ertettem hogy a 2 menstruacio kozott eltelt napok szama a fontos.:)
Esetleg majd irhatok privat uzenetet ha valami kerdesem lenne?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!