Mit tudok tenni annak erdekeben, hogy megjojjon?
Figyelt kérdés
Az utobbi par honapban elegge rendszertelen a menzeszem(bar nem csodalom, hiszen az egyetem miatt nagyon stresszes, ideges vagyok), mult honap 3.an jott meg, tehat most szombaton kellett volna megint megjonnie, de azota semmi.
21L
2014. jún. 4. 16:19
1/4 anonim válasza:
Állítólag a vörösbort iszol akkor előre lehet hozni, de nem biztos nézz utána.
2/4 anonim válasza:
Majd ha már megszültél, meg fog jönni.
3/4 A kérdező kommentje:
2.! Nem tudom miert nem lehet a kerdesre valaszolni! Most par napon belul biztos meg fogok szulni, csak azert, hogy jojjon meg minel elobb... Mive lett ez az orszag?? !!
2014. jún. 4. 17:37
4/4 anonim válasza:
Szivem, ahhoz képest hogy állítólag egyetemista vagy, elég csacskaságokat kérdezel. Erre nem lehet normál választ adni. Megjön amikor megjön. De ezt te is tudhatnád. Mi honnan tudjuk hogy mikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!