Nagy melleket hogyan lehet kisebbíteni?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar és sokszor kellemetlenül érzem magam miatta. Nem tudok olyan szép kis bikiniket felvenni:( 80/C2018. máj. 7. 14:52
1/3 anonim válasza:
Fogyással. Vagy mellkisebbítő műtéttel. És optikai csalásra ott van az úgynevezett “minimizer” melltartó és bikinifelső fazon.
2/3 anonim válasza:
Egy 80C mell az még nem olyan nagy :) Tökéletes méret. Nekem sokkal nagyobb és tényleg van velük gondom - pláne strandon - de nem műttetném meg magam. C kosárra nagyon csini bikiniket lehet kapni sztem!
3/3 anonim válasza:
Isten őrizz kisebbíteni! Pláne a 80/C-s méretet, az épphogy nevezhető nagynak, én a még nagyobbakat még jobban szeretem. A kis mell pedig vehetsz rá akármilyen bikinit, sehogy se néz ki jól.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!