Hogyan lehetne óriási melleket műtét nélkül kisebbíteni?
Elmentem konzultációra szakorvoshoz, de ahogy elmondta a műtétet s gyógyulást elbátortalanodtam.
Azonban nagyon zavar, se fürdőruhát, fehérneműt, blúzt nem kapok az alakomra. De nemcsak az a baj, hogy ronda, de a hátam, derekam is fáj miatta. Nagyon szeretnék megszabadulni tőle.
Nem nagyon van műtét nélküli alternatíva. Maximum az, amit az #1-es is írt, hogy ha egyébként is van túlsúlyod, akkor a fogyókúra valamelyest segíthet.
Mivel a "probléma mérete" se ismert, ezért még megpróbálhatsz különféle gerinctornákat is, mert az is lehet, hogy kisebb mellekkel is lesz hát- és derékfájásod, mert például ülő munkát végzel és rossz a testhelyzeted.
A BMI-dből és a 70-es körméretből ítélve valóban nem vagy elhízva, vagyis a fogyás tényleg nem tűnik opciónak.
Az előző válaszomban viszont elfejtettem megkérdezni, hogy a gyerekvállalással hogy állsz, mert mintha olyasmit is hallottam volna, hogy bizonyos kisebbítő műtéteknél átvágják a mellbimbó alatt a tejcsatornákat is, ami szoptatásnál gondot okozhat. Illetve lehet, hogy amúgy is kell szoptatás után utókorrekció. Ezeket érdemes még műtét előtt tisztázni.
(u.i.: biztos keresgéltél már a vetarán, de ha nem, akkor nézz szét ott is, mert pl. 3000-ért is látni 70H-st)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!