Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormon zavar végett késhet a...

Hormon zavar végett késhet a menstruacio?

Figyelt kérdés
Párommal babát szeretnénk, két falyta gyógyszert szedek (folsavban gazdag) 3napja nem jön meg első nap nagyon minimális barna folyasom volt, a melleim olyan érzékenyek és be vannak durranva. Előző hónapba nogyogyaszomhoz fordultam aki szerint hormon zavar volt nalam. Tesztet nem csináltál még. Valaki esetleg biztatot? Volt köztetek hasonló tapasztalatu nő?

2018. máj. 6. 15:30
 1/6 anonim válasza:
Ne bízd el magad, de szerintem sikerült a tervetek.. Sok sikert a babához! :)
2018. máj. 6. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Phű, ha összejön, akkor egy jó iskolába írasd be!
2018. máj. 6. 22:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez elég negatív komment volt, kicsit mintha analfabétának írnál le engem. Attól hogy írásjeleket nem használtam vagy ékezeteket nem vagyok idióta. Amúgy nem azt kérdeztem jó vagy rossz iskolába írássam hanem volt e hasonló tapasztalat! Tehet a jó iskola tárgytalanná válik egy idő után kedves válaszoló. De mihamarabb várom válaszod ha van esetleg hasonló torteneted amiről szó van. Ha félre ertettelek akkor ne haragudj :)
2018. máj. 7. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt azért írtam, hogy még véletlenül se legyen olyan, mint te.

"Attól hogy írásjeleket nem használtam vagy ékezeteket"

Ez olyan 20 hiba lehet önmagában.

Ezen kívül még van 4, másféle.

"nem vagyok idióta."

Csak úgy nézel ki. Jó ez neked?

És ezek után miféle válaszokat vársz?

Szerintem az egész fórum azért imádkozik, nehogy megfoganj. Ezért nem válaszol senki, mert nem érnek rá.

2018. máj. 7. 22:36
 5/6 A kérdező kommentje:
De te rá érsz. Tudod eléggé izgatott voltam nem tudom volt e veled hasonló történet amikor nem tudod mi lehet veled bujod a netet és nem találsz választ eszedbe jut van ez a fórum gyorsan kiirod mi a baj hatha valaki ír hozza hasonlót vagy meg nyugtat nincsen baj... nos én ezzel így voltam sajnálom hogy nem jó az írás tudásom de téged nem hatalmaz fel hogy le nézz! Lásd: Stephen King ( felvilágosítalak róla hogy borzalmas a helyesírása) és te meg se szólsz bele meg se írsz levelet honnan tudod nem e trauma ért engem ami miatt ez alakult vagy “betegség”? Úgy itelkezel hogy nem ismersz de te tudsz mindent az a fajta ember vagy akit teszem föl pl le szólítanak van e clubcardod és azt mondod hogy nem kell semmi pedig egy egyszerű kérdés igen vagy nem! A hulladék itt kezdődik hogy a kérdést nem érted és nem véleményt kertem magamról hanem tanácsot a problémámrol a kettőnek meg mindig semmi köze egymáshoz de nem baj biztos vagyok benne nagyon jó iskolát vegeztel és rá pluszba diplomád is van 😂😂😂😂😂
2018. máj. 8. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:

E szerint nem te írtál nekem egy kedves magánlevelet?

Már éppen készültem jól leszidni érte.

2018. máj. 8. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!