Tampon használata, hogyan?
Nem szakítja át a szűzhártyát. A dobozban benne van a használati útmutató,ott minden le van írva. Ha azontúl van valami kérdésed,nyugodtam írj...
És a melegben tényleg jobb a tampon. Higiénikusabb és kényelmesebb is. Biztos,hogy nem lesz vele problémád!!
Az o.b. jó,de majd egy idő után kitapasztalod,hogy melyik a jó...minivel kezd és majd utána meglátod,hogy hogyan tovább...
Tampont mindenki használhat! Persze van olyan,aki nem viseli el:fáj a hasa tőle,allergiás reakciót vált ki...
De ettől nem kell félned...Beszélj anyuddal...
Remélem segítettem...
Én megértem, hogy anyukáddal nem akarod megbeszélni. Én 20 évesen megkérdeztem, mi a legjobb módszer arra, hogy ne essek teherbe (addig szűz voltam, és komoly barátom volt), erre azt válaszolta, hogy ne csináljam. És nem segített!! Pedig amúgy értelmes, diplomás nő.
Nyugodtan próbáld ki a legkisebbet, ha nem elég sok a vér, lehet, hogy kellemetlen lesz felhelyezni, főleg ha nem találod el a helyes irányt először. Legyél türelmes, próbálkozz többször. Ha kibontod, kicsit húzd meg a zsinórját, nem laza-e, majd told hátra fel addig, amít az egész mutatóujjad benned nem lesz. Akkor van jó helyen, ha már egyáltalán nem érzed.
Akkora tampont kell használni, ami 4-6 óra alatt telik meg. (Ha nem telik meg, kellemetlen kiszedni.) Valószínűleg neked a mini előbb meg fog telni, ki kell tapasztalni. Éjszakára is használhatod, de közvetlenül lefekvés előtt rakd be, és ha éjjel felébredsz, cseréld ki, ha nem, akkor hajnalban/reggel az legyen az első dolgod.
Korlátozottan strandolni is lehet vele, bár nagyobb a fertőzésveszély. Ilyenkor fürdés előtt és után is cserélni kell, utána meg is kell mosakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!