Tampon használata? (Első)
Nem használtam még tampont és lenne 1-2 kérdésem..
- Olyan van h elszakad a tampon végén lévő madzag kifele húzáskor ha még épp nincs megtelve?
- És h meddig kell betolnia tampont h a madzag is egy rész bemenjen vagy annak kint kell teljesen lógni?
(bocsi ha hülyén van megfogalmazva)
Ha már a vége felé jársz akkor előfordul, hogy nem telik meg. Egy tampont nem addig kell bent tartani míg meg nem telik. 8 órán túl nem szerencsés, hogy bent legyen.
A madzag természetesen elszakadhat, de erre nagyon kicsi az esély és szerintem nagyobb márkáknál nem is fordul elő. De elővigyázatosságként mielőtt fölrakod kicsit húzogasd meg a madzagot. Ha nagyon lazának érzed akkor ne rakd föl.
Hogy meddig kell betenni: hát én azt tapasztaltam magamon, hogy a legkényelmesebb ha addig rakom, míg van a hüvelyben egy kis bukkanó (bocs, de nem tudom máshogy leírni, szerintem pont a medencecsont alsó részének határa) és azon túl van egy lágyabb rész és abba pont kényelmesen befekszik. Nincs olyan mélyen. kb a második ujjpercnél.
Nem hiszem h elszakadna,erős az...
addig kell feltenni mig meg nem akad,érezni fogod ha nem megy tovább...
Nagyon kicsi az esély rá, hogy elszakad a madzag, emiatt ne félj. Ha meg elszakad mégis, akkor kiszeded kézzel. :)
Fel kell rakni rednesen, nem csak úgy épphogy a hüvelybe, told amíg tudod (ne fájjon) és egy kicsit még el is kell fordítani. :)
(Egyébként van használati utasítás a tamponokhoz.)
nekem szakadt már el, meg csúszott is fel a madzag.
ilyenkor gyszerűen nyomnod kell mintha kakilnál, és egy idő után már ki tudod tapintani a végét vagy a madzag maradványát és ki tudod húzni, anélkül hogy felnyúlnál magadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!