Lányok! Ti hány db tampont vagy betétet használtok el menstruációtok alatt?
Figyelt kérdés
Félek,h akkor jön meg, mikor nyaralok és a közelben nincs dm,patika vagy ilyesmi.És felkészülten szeretnék menni ha megjön.2010. jún. 13. 17:31
1/10 anonim válasza:
Egyénfüggő. Nem mindegy, hogy milyen erős a vérzésed. Sztem vigyél magaddal napi 6-7et, plusz egy éjszakait. (Betétre gondolok, első alkalomnál szttem jobb még) Ezzel túl is vagy biztosítva, főleg, ha első alkalom lesz.
2/10 anonim válasza:
Vigyél el egy egész dobozzal,nem kell számolgatni.. mert ha csak 1 hiányzik és nem tudsz sehol venni,az kellemetlen.
Amúgy én most belegondoltam és olyan 15 darabot használok el. Ez viszont super,vagy super plus,de cska 3 napig menstruálok.
3/10 anonim válasza:
második vagyok: azt elfelejtettem,hogy tamponról irtam, betétből fogalmam sincs hány kell egy nap .
4/10 anonim válasza:
Én 5 napig szoktam menstruálni és eddig anyu vette az OB normál méretet most van egy ennél nagyobb 64 darabos most a 64 darabos nekem elég 2 menstruációra de van ennél nagyobb is most arra váltunk át remélem az már tovább tart!:)
5/10 anonim válasza:
miért, te nem tudod, mennyit szoktál használni?
6/10 anonim válasza:
honnan tudná, ha még meg sem jött??? te már tudtad előre ?
egyébként én két csomaggal szoktam elhasználni.
7/10 anonim válasza:
én tampont használok és kb 10 darabot, de gyenge a vérzésem.szerintem is vigyél egy egész dobozt,de ha megnyugtat vigyél 2 dobozzal:)
8/10 anonim válasza:
Nekem 5-6 napig szokott tartani. Én betétet használok ha itthon vagyok, tampont ha iskolában, vagy valahol máshol. Így egy átlagos sulis menstruációs héten egy fél csomag betétet használok el és kb 10db tampont. Szerintem vigyél el egy 5-10 db tampont és egy csomag betétet! Az bőven elég lenne, ha esetleg megjönne. A tamponból minit vegyél, mindenféleképpen OB-t, a betétek közül én csak alwais-t használok, nekem az jön be, még pedig a különböző illatosított és pamut változatok. Éjszakai betétet nem használok, hanem 2 bugyit veszek éjszakára, jó szorosat. Az egyikbe belerakom a betétet a másikat ráhúzom, és így a helyén tartja, és nem ázom át. De mindig egy törülközőn alszom, és így nincs nagy baj, ha esetleg átáznék. Am hány éves vagy? Gondolom még nem jött meg soha. Remélem tudtam kicsit segíteni:) Ha van még kérdésed örömmel válaszolok:) 16L
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Am. 13 vagyok és,kb a 3. menstruációmat várom.Eddig sosem számoltam hogy mennyi betétet vagy tampont használok.
2010. jún. 14. 07:14
10/10 anonim válasza:
Sajnos nekem általában 7 napig tart:(. Naponta 4-5-ször cserélek betétet.. Vagyis kb 30 kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!