Ez vaginizmus lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy jó ideje már együtt vagyunk a barátnőmmel , és már nagyon sokszor próbálkoztunk viszont semmi előrehaladás. Arról lenne szó hogy annyira fáj neki ott lent , hogy egyszerűen 1 ujjamat nem vagyok képes bedugni neki.Hatalmas fájdalma van már azzal ha kisebb nyomás esik a húgynyílására , de annyira hogy nem bír helyben maradni, egyszerüen ha hozzáérek. + annyira szűk ilyenkor hogy egyszer , nyelvezés közben megfigyeltem , szó szerint mintha nem is lenne "hüvelynyílása". Mit gondoltok ?2018. ápr. 23. 21:13
1/8 A kérdező kommentje:
Még szűz , de gondolom ez logikus.
2018. ápr. 23. 21:16
2/8 anonim válasza:
Hát valami biztos nem oké. De miért nyomkodod a "húgynyílását"?
Magának fel tud nyúlni? Tampont tud használni?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem nyomkodom , ha csak hozzáérek az fáj neki , viszont hogy ott lent matassak , szinte ez lehetetlen. Magának próbálta , de állítása szerint nem sikerült
2018. ápr. 23. 21:47
4/8 A kérdező kommentje:
Tampont nem használ .
2018. ápr. 23. 21:48
5/8 anonim válasza:
Biztos hogy nővel vagy? Vagy jó helyen keresed? Totál bénának tűnsz! Ő is!
6/8 A kérdező kommentje:
Élvezem ezeket a kommenteket melyeknek se eleje se vége , legalább közel állna a válaszod a kérdéshez.
2018. ápr. 24. 05:30
7/8 anonim válasza:
Te beszélsz ostobságokat, nem mi.
Alapból nem értem, hogy kerül a húgyCSŐnyílásához az ujjad, pláne a nyelved.
8/8 anonim válasza:
Én is nagyon szűk voltam mikor szűz voltam. Nem tudtam tampont sem használni, nem élveztem az ujjazást, nagyon fájt.
Meg voltam róla győződve, hogy lyuk sincs rajtam, de a nőgyógyász gond nélkül fel tudott nyúlni. :D
Esetleg próbáljátok meg síkosítóval, vagy próbáld meg előbb berakni a farkad. Fájni fog nekik, de ki kell/ki lehet bírni. Mióta nincs meg a szűzhártyám, gond nélkül felmegy a tampon és az ujjazást is élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!