Lányok! Van még rajtam kívül olyan, aki ilyen "felemás" puncival rendelkezik? Többi lent
A kisajkaim közül az egyik kicsit nagyobb mind a másik. A kisebbik az szinte eltűnik a nagyobb mellett. Mondhatnám úgy is hogy félig "babás" félig "saláta". Eléggé zavar ez az asszimmetrikus formája. Remélem, hogy ezzel más is van így nem csak én. Orvos látott már, de nem mondott semmiféle rendellenest.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Igazából semmink sem teljesen szimmetrikus, amiből 2 van. Nekem az egyik lábam nagyobb egy számmal, mint a másik és elég ironikus, de az egyik volt barátomnak lábfétise volt, mégse mondott semmi rosszat a lábaimra :D
Ha valaki szeret, pont nem az fogja érdekelni, mennyivel nagyobb az egyik kisajkad/lábad/karod/akármid, mint a másik.
Nekem is ilyen. A bal oldali a hosszabb, az kissé ki is lóg a nagyajkak közül, a jobb oldalit nem látni. Én már megbarátkoztam vele, soha senkit nem zavart eddig (vagy csak nem mondta). :)
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!