Veletek is fordult elő ilyen? (Lányok)
Figyelt kérdés
Amikor wc-zek ugye kitörlöm és utána észreveszem hogy a nagyajkak meg a csikló között ott van egy kis wc papír.
Mert ugye amikor kitörlöd akkor nedves lesz a papír és egy kis része ott marad. De ez ellen mit lehet tenni?...
2018. ápr. 21. 07:46
1/3 anonim válasza:
Fogsz még egy darab pappírt és áttörlöd, ennyi. Mi ebben a probléma? Vagy használj nedves vécépappírt, az nem szakad könnyen.
2/3 anonim válasza:
Volt rá példa. Megfogtam, és elvettem. Vagy ahogy az első írja, még egy papírral áttöröltem. Légy annyira kreatív, hogy az ilyen mértékű problémákat orvosolni tudod magadtól is.
3/3 anonim válasza:
Jó minőségű WC papírt kell használni. Körülbelül egy éve van forgalomban ilyen ócska minőség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!