Lányok, nők! Veletek is fordult már elő kellemetlenség menstruáció alatt?
Sziasztok! 3 éve menstruálok, de most jöttem rá mennyire meg tud viselni testileg, lelkileg. Ti jártatok már úgy, hogy olyan helyen jött meg, olyankor ahol és amikor nem kellett volna? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? :(
Rendesen sírva fakadtam emiatt, más járt már így?
Köszönöm ja valaki válaszol, nagyon szerencsétlenül érzem most magam.... :(
Jött már meg úgy hogy nem számítottam rá és haza kellett mennem.
Én mindig szenvedek, szó szerint. Lelkileg is, de testileg nagyon. Nem elég hogy annyira fáj hogy megőrülök, mellé még elájulok, ver a víz utána megfagyok, szédülök, stb...
Utálom.
Eddig nem volt problémám, mostmár a gyógyszer sem segít, nagyon erős a vérzés, szédülök, fáj a fejem stb.
És még rendszertelen is, olyankor jön mikor nem kéne.
Köszönöm a válaszokat, csak tényleg ilyenkor úgy érzem én vagyok a világ szerencsétlene.
Szerintem ez már szinte az összes lánnyal/nővel előfordult. Nekem is volt olyan, hogy megjött a gimiben, amikor kb két hetem lett volna még. Természetesen semmi nem volt nálam, csak két csomag papírzsepi. Mivel az első pár órában erősen véreztem, hamar elfogyott, de muszáj volt valahogy beosztani. De amikor láttam, hogy már alig van zsepi és éreztem, hogy már a véremben ülök, cselekednem kellett. Persze, egyik osztálytársamnál sem volt betét, a tampont még nem tudtam akkor használni. Végső elkeseredésemben felszaladtam az orvosi szobához, erre látom, hogy aznap nincs doki. Gondoltam, oké, itt végem, hiába volt rajtam viszonylag sötét nadrág. Pont akkor jött arra az angoltanárom (nagyon aranyos nő, mindig élveztük az óráit), kérdezte, hogy mi a baj, elmondtam. Levette a válláról a táskáját, és a kezembe nyomott egy betétet, soha az életben nem örültem még ennyire egy betétnek. Így nagy nehezen kibírtam a maradék két órát, otthon lehetett fürdeni meg öblíteni... Hasonló az általános suliban is előfordult velem, akkor hazamentem, közelebb laktam a sulihoz, meg akkor senkitől nem kaptam betétet.
Testileg és lelkileg én is nagyon nehezen viselem. Egy éve műtöttek petefészekcisztával, még mindig alig enyhültek a görcsök, amikor megjön, szó szerint rosszul leszek, Annyi változott, hogy a fog.gátlótól tudom, hogy mikor számítsak rá, de a fájdalom és a rosszullét ugyanolyan. A levert és nyűgös lelkiállapotról már nem is beszélve.
PErsze, minden kiránduláson, minden ontos eseményen megvolt (szalagavató, esküvő, családi nap...)
Leszarom, beveszek egy fájdalomcsillapítót, meg viszek magammal és kész. Nem hagyom, hogy elcs.sze a napomat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!