Meg fog jönni, és csütörtöktől osztálykirándulás a Balaton parton! Mit tegyek?
Én ilyen körülmények között nem mennék. De tudom, van olyan akinek az ilyesmi meg sem kottyan. Te ismered magad.
Ha tampont használnál mégis, a higiéniára még jobban oda kell figyelned. Híresztelésekkel ellentétben csak a kifejezetten "úszó tampon" alkalmas fürdőzésre (amit személyesen én még nem próbáltam), mert a másik fajta a kihúzószálon keresztül például magába szívhatja a tó vizét és így a baktériumokat is. (Vannak akik kutyát úsztatnak a tóban, stb.)
Amúgy a víz már egész kellemes most, mire odaértek még melegebb lesz. Ha mennél és nem jönne meg addigra, szerintem már érdemes lehet megmártózni.
Aha, tehát akkor egész életedben sehová nem fogsz menni, mert megvan. Értem.
Mondjuk mi lenne, ha hiszti helyett kiélveznéd az életet, amíg teheted.
Nekem minden kiránduláson megvolt (és erős is, meg görcsös), szalagavatókor, érettségi alatt, fesztiválon, és?! Eszem ágában sem volt a szobámban kuksolni, bevettem egy no-spát, feltáraztam betéttel és go.
De te tudod, bár a leendő munkaadód nem fog örülni neki.
"kihúztam" sajnálom, hogy csak átvészelted és nem érezted jól magad, nekem nagyon jó volt a kirándulás ;)
Semmi közöd hozzá, hogy miért nem szeretem a tampont, úgyhogy húzzál máshová rinyálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!