Melyik intim kelyhet javasolnátok a kettő közül? Ladycup vagy Yuuki?
Én a használtat azért nem javasolnám. Nekem OrganyCup volt az első, ez egy viszonylag puha anyagú tölcsér volt, nem lehetett rosszul felhelyezni, már elsőre is profin sikerült. Minden menzesz elején, végén, időnként közben is forralással fertőtlenítettem. Másfél év múlva a hüvelyem elkezdte utálni. Amikor feltettem, irtóra elkezdett fájni, irritálni, amikor kivettem, azonnal elmúlt. Nem tudom, mi történhetett vele, hiába fertőtlenítettem még tovább, nem változott, így nem használhattam többet. Egyszer aztán azt olvastam valahol, hogy az intim kelyhet évente cserélni kell. Akkor leesett, hogy ezek szerint ismert az ilyesféle "tönkremenetel", én meg azt hittem, egyszer kell megvenni...
Aztán vettem még egyet, ezúttal egy Claricup nevűt. Ez viszont rendkívül kemény, merev, sokszor fárasztó küzdelem felhelyezni. Míg a másik sosem szivárgott, ez már kétszer is. Igaz, nagyon mérsékelten, a mosható tisztasági betétemen csak egy halvány barna foltot hagyott. Szóval nem olyan komoly statisztika, nem hinném, hogy a merevségével van összefüggésben, mert a "szivárgás" után amikor eltávolítottam, úgy éreztem, hogy stabilan tart a vákuum, vagyis nem tudott volna folyni mellette.
Fizikailag nehéz elképzelnem, hogy "ereszthet" az intimcsésze, hiszen ha egyszer kirúgja magát és befeszül a hüvely falába, akkor a vákuum lesz az úr, vagy rosszul gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!