Intimkelyhet ritkábban üríteni?
na, én tényleg használok ilyet (most is), nem csak beszélek róla a levegőbe.
szóval, gondolom még kezdő vagy, azért fáj a kivétel, én is kínlódtam vele az elején. a kiürítést neked kell megtapasztalnod, én pl. ma reggel tettem be, és ma még nem ürítettem (most fogom), mert tudom, hogy nem sok van benne...24 órát azért kicsit soknak érzek, ha csak 12 óránként üríted, az is csak naponta kettő, nem? reggel, meg este, mielőtt lefekszel. én így szoktam.
Na, azóta eltelt egy kis idő, végülis arra jutottam, hogy reggel és este ürítem akkor is, ha gyengébb már a vérzés.
Most már kevésbé fájdalmas, bár egy kicsit azért kellemetlen, de rájöttem, hogy nem WC-n ülve kell ezt elintézni, hanem le kell guggolni, úgy könnyebben megy a dolog. Plusz egy kicsit levágtam a végéből, így nem lóg ki annyira, viselni is kellemesebb. Bár így nehezebb kivenni, WC papírral kell megfogni, hogy ne csússzon le róla az ujjam, mert rövidebb lett a szára... Praktikus dolog ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!