Beleütöttek a mellembe?
Figyelt kérdés
Pont akkor tenyereltek bele telibe az egyik mellembe, amikor megvolt a mensim(mult héten). Kicsit fáj még, de lehet ezt csak beképzelem magam..attol még parázok. Ugye nem lehet semmi baja sem egy ütéstől(nyilván nem ilyen hatalmas, csak ugy telibe)?2018. ápr. 11. 23:08
1/2 A kérdező kommentje:
Ember..nem látszik semmi, olyan mint a másik
2018. ápr. 11. 23:11
2/2 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz semmi baj. ☺ Én is sokszor voltam már így, mindig megijedek, de nem lesz baj. Volt, hogy ajtó élének mentem telibe, stb, rohadtul fájt. Meg gondolj azokra a nőkre, akiknek a kisgyerek boxolja az egész testét, akik a vicces videókban szétütik magukat, stb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!