Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csomó a mellembe?

Csomó a mellembe?

Figyelt kérdés

Még iskolába tesi órán estem rá a bal mellemre ami akkor eléggé fájt (hozzáteszem menstruáció előtt) Pár nap múlva vettem észre hogy a helyén lett egy csomó.

Ez normális? Van valakinek valami hasonló tapasztalata vagy mit tegyek?

17/l

2016. aug. 6. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Lassan másfél hónapja nincs iskola, azóta megvan a csomó?
2016. aug. 6. 23:13
 2/8 anonim válasza:
0%
Képet.
2016. aug. 7. 02:23
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Én azt javaslom semmiképp ne menj orvoshoz, inkább egy internetes fórumon kérdezgesd ismeretlenektől, hogy mit csinálj.
2016. aug. 7. 02:26
 4/8 anonim válasza:
Egyetértek a harmadik válaszolóval. XDD
2016. aug. 7. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Az ütéstől semmiféle bajod nem lesz!!! Ez ugyanolyan testrész ebből a szempontból, mint pl a kezed.

A csomó meg természsetes dolog, ami a ciklussal változik.

17 éves korban még sok csomó alakulhat ki és akár más más helyeken is a mellben.

2016. aug. 9. 08:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, légyszíves ne mondjál ekkora szamárságot, mert még a végén valaki hallgat rád! Mindenféle csomót orvosnak kell látnia, mivel fiatalkorban is előfordul rosszindulatú betegség!9Ezt ultrahanggal, kétes esetben biopsziával tisztázni lehet!

Ütődéstől viszont nem alakul ki daganat. Ha csomót érzel a melledben, annak eredetét tisztázni kell. Legtöbb esetben jóindulatú ez fiatalkorban, de sajnos előfordul ritkán más us

2016. aug. 15. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:

17 éves korban még teljesen normális a "csomók" kialakulása, eltünése, más helyen kialakulása, stb.

Nekem is volt elég sok és néhány hónap alatt elmúlt, majd később más helyeken jött elő. kb 20-22 éves korom körül tüntek el végleg.

2016. aug. 18. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól mert neked az volt, még nem normális. Persze legtöbb esetben normális. De pl nővéremnek 17 évesen volt egy csomó a mellében, amiről kiderült hogy rosszindulatú és műteni kellett.... Úgyhogy jobb megnézetni :)
2016. aug. 18. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!