Csomó a mellembe?
Még iskolába tesi órán estem rá a bal mellemre ami akkor eléggé fájt (hozzáteszem menstruáció előtt) Pár nap múlva vettem észre hogy a helyén lett egy csomó.
Ez normális? Van valakinek valami hasonló tapasztalata vagy mit tegyek?
17/l
Az ütéstől semmiféle bajod nem lesz!!! Ez ugyanolyan testrész ebből a szempontból, mint pl a kezed.
A csomó meg természsetes dolog, ami a ciklussal változik.
17 éves korban még sok csomó alakulhat ki és akár más más helyeken is a mellben.
Utolsó, légyszíves ne mondjál ekkora szamárságot, mert még a végén valaki hallgat rád! Mindenféle csomót orvosnak kell látnia, mivel fiatalkorban is előfordul rosszindulatú betegség!9Ezt ultrahanggal, kétes esetben biopsziával tisztázni lehet!
Ütődéstől viszont nem alakul ki daganat. Ha csomót érzel a melledben, annak eredetét tisztázni kell. Legtöbb esetben jóindulatú ez fiatalkorban, de sajnos előfordul ritkán más us
17 éves korban még teljesen normális a "csomók" kialakulása, eltünése, más helyen kialakulása, stb.
Nekem is volt elég sok és néhány hónap alatt elmúlt, majd később más helyeken jött elő. kb 20-22 éves korom körül tüntek el végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!