Glicerines kúpot fogok feltenni, de nem tudom mire kell számítsak?! Fáj vagy csak picit csíp? Meddig kell bent lennie?
Beöntést szoktam csinálni, de most nincs kedvem hozzá, "szeretném" kipróbálni a kúpot is.
Tudom a beöntés alaposabb, és jobban meglazítja a székletet, de most nincs hangulatom a tortúrához. És kérlek NE írjátok a táplálkozást, folyadékbevitelt valamit a mozgást, mert nagyon is figyelek ezekre, mégis néha hiába:(
Teva 3g kúpot vettem, picit nagy:D De biztos megbirkózom vele, olvastam és írtak mindenfélét, és nem tudom mire figyeljek?
Hogy lehet nem olvad fel- meddig kell tartani?
Hogy kicsúszhat- milyen mélyen helyezzem fel?
-milyen pózban legyek utána? Ha hason fekszem az célszerű?
És írták, hogy csíp vagy hogy fájdalmas- tényleg az? ha igen akkor mennyire?
Mit fogok érezni miután behelyezem? Székelési ingerem lesz, vagy feszíteni/görcsölni fog a hasam? -ugye nem fúj fel?
Lehet, hogy sok a kérdés, és bocsánat, de kicsit bizonytalan vagyok, és azt írta a betegtájékoztató, hogy maximum 1-2 db-ot használjak, és nem akarom rosszul csinálni!:)
Tessék?
Csak segítséget kértem mert kipróbálnék valamit ami kevésbé tortúra és praktikusabb mint a beöntés.
Nagy? Ne viccelj! A beöntőcső se kisebb szerintem. Vagy a kaka jóval nagyobb, mégis simán kicsusszan.
Olyan mélyre dugd föl, amilyen mélyre tudod! Ne csak a "bejáratig", mert akkor visszacsúszhat. Én a mutatóujjammal szoktam benyomni magamnak, a második ujjpercem végéig.
Amúgy nem kell ezt túlspilázni! Berakod. Ha rendesen a helyén van, nem kell semmilyen póz utána, nem is érzed. Úgy képzeld el, mint a tampont!
Addig tartod bent, ameddig tudod. Nálam olyan 15-20-30 perc szokott lenni. Nem időre megy.
Fölolvadni nem fog, nem is kell neki. Nem tartalmaz a bélhámon keresztül felszívandó hatóanyagot. Helyileg ingerli a bél nyálkahártyáját. Ez egyrészt székelési ingert okoz, másrészt elősegíti a bélmozgásokat.
Nem fáj és nem is csíp. Egy idő után a végbélnyílásod körül olyan fura melegség érzetet érzel és olyan mintha nagyon kellene finganod/kakkanatanod. Ekkor ráülsz a wc-re és kinyomod.
Bár már több mint egy hónapos a kérdés, így remélhetőleg már kipróbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!