Mire számítsak?
Rendszertelen a ciklusom és van, hogy össze-vissza jön meg. (Pl. egyszer hónap elején, utána hónap közepén). Még soha nem voltam nőgyógyásznál és szűz vagyok. Mire számítsak? Megmondom őszintén eléggé félek.
Fájdalmas lesz?
Valószínűleg adni fog egy beutalót akkor vérvételre is. Hiszen abból jobban meglehet tudni, hogy mi áll a rendszertelen ciklusod mögött.
Mivel szűz vagy, tehát nem élsz nemiéletet, és nincs semmilyen panaszod a fentebb említetteken kívűl, ezért nem valószínű, hogy rákszűrést csinálna. Az majd ráér ha már szexuálisan is aktív leszel. Általában a szűz lányokat végbélen keresztül szokták vizsgálni, ha probléma van. De ez nálad nem áll fennt, szóval nincs semmi okod aggódni!🙂
Akkor lehetséges, hogy nem fog 'felnyúlni'?
Női orvoshoz megyek de a sírás elkap ha rágondolok, hogy ott kell majd félmesztelenül terpeszteni neki és még nyúlkálni is fog oda. Nagyon félek sajnos az orvosoktól és szégyenlős is vagyok.
Más problémám nincs. Hasam se szokott fájni nagyon amikor megvan. Maximum az első 2 napon de akkor se úgy, hogy gyógyszert kell bevennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!