Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki lehet próbálni a betétet...

Ki lehet próbálni a betétet mielőtt megjön?

Figyelt kérdés

Ti kipróbáltátok?

Hogyan érdemes? Pont akkor jött meg, tisztán is vettétek le, vagy belepisiltetek?

2018. ápr. 1. 21:03
 1/5 anonim válasza:
65%
Nem próbáltam :) . De ha kiváncsi vagy egy pohárba tegyél vizet és őntsd rá. :)
2018. ápr. 1. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Belepisilni egy betétbe?! Ezt hogyan értsem?! A betétből két fajta van tisztasági illetve egészségügyi. A tisztaságit akkor használom, mikor már elmult a menstruációm, viszont még kényelem szempontjából helyezek el egyet. Az egészségügyi betétet pedig akkor kell használni, mikor meg van a mensid. Ebbe nem szabad belepisilni. Ki lehet próbálni, a felhelyezését gyakorolhatod. ☺
2018. ápr. 1. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Én nem próbáltam mielőtt menstráltam, de kipróbálhatod, ha érdekel, hogyan kell például rá ragasztani a bugyira. Hordhatod mondjuk egy fél napig, szerintem próbának bőven elég ennyi idő. Olyat szoktam csinálni, hogy amikor tudom, hogy kb. meg fog jönni, és olyan helyen vagyok, hogy nem lesz wc (pl. túra) akkor felrakok egyet biztonság kedvéért.
2018. ápr. 1. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ki lehet persze. De nem kell bele pisilni. Önts bele egy kis vizet és akkor olyan lesz mint ha meg lenne. Majdnem. Hugom is így próbálta ki.
2018. ápr. 2. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell belepisilni, reggel tedd be, indulj a dolgodra, közben felveszi az átlagos folyásodat, aztán amikor megunod, akkor kiveszed és kidobod.
2018. ápr. 3. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!