Már 3 hónapja nem jön meg, mit tegyek?
Figyelt kérdés
szeptembertől kezdve fogyókúrázom és 64 kilóról 50-re fogytam le, 170 cm vagyok és 14 éves, mit tehetek annak érdekében, hogy újra legyen ciklusom?2018. márc. 31. 00:30
1/8 anonim válasza:
semmit, majd beindul magától, még ennyi idősen nincs rá garancia, hogy pont havonta jön a dolog
2/8 anonim válasza:
Mondjuk nem kellene totálisan indokolatlanul 170 cm-hez 50 kg-osra fogyni, mert ez nem normális testsúly?
3/8 anonim válasza:
Hízz vissza. 14 évesen miért fogysz le ennyire? Tönkre akarod tenni magadat?
4/8 anonim válasza:
A fogyástól állt le a ciklusod. Az immunrendszered is megviseli. Nehogy valami visszafordíthatatlan betegséget kapjál a fogyókúrádtól.
5/8 anonim válasza:
ne szórakozzatok már, hogy egy 14 éves gyereknek 64 kilósnak kellene lennie, az 50 teljesen jó
7/8 anonim válasza:
170 centihez az 50 kiló KÓROSAN alacsony súly... hízz vissza minimum! 4-5 de inkább 8-9 kilót.
8/8 anonim válasza:
5-ös, ha nem menstruál, akkor NEM elég a súlya.
Én 170 centihez már 53 kilósan sem menstruáltam, mert kevés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!