Mi lehet velem? Nyolc honapja szultem csaszarral! Sokat kell a baba ejjel.
Egy par hete ugy erzem magam, mint akin vegig ment az uthenger.
Lefogytam. Kozbe kozbe megszedulok, neha mikor setalunk erzem mindjart elajulok es itthon is. Szokott szporabban verni a szivem is es faradekony vagyok! Verszegeny voltam terhessen. Szokott a fejem jobb fele furcsan fajni. Dokihoz megyek!
Ezzel sokan küzdenek ugyanígy, nincs köze ahhoz hogy milyen úton született a kisbaba, ugyanilyen tüneteim voltak. Pihenés, pihenés, amennyit csak lehet. Jó dolog ha elfoglalod magad programmal hogy baba-mama torna ahol tudsz beszélgetni hasonló gondokkal küzdő kismamákkal. Én még antidepit is szedtem egy évig, frontinnal , igaz azt csak két hónapig. De sokáig megtagadtam hogy nem veszek be gyógyszert, így is töredéke dózisba szedtem mint amit előírtak. De a gyógyszer a legutolsó utáni megoldás. Nekem akkor már kétéves volt a kicsi.
Ez 13 éve volt. Azóta tesó is van, már ő is nagy, vele tudatosabban készültem hogy mi vár rám, enyhébb is volt a kimerülés.
Pl.egyáltalán nem használtam szotatás után a mellszívót hogy kiürüljön a cicim. Így több időm volt pihenni, s persze energiám is több lett. Tesó sokat segített,(4 év van köztük) apuka is.
Nagy bajod szerintem nincs csak kimerült vagy és ez csak rakódik, rakódik.
...még annyit, #2 es is jót ír, a vaspótlás is helyrehoz, vagy egyéb ásványianyag pótlás, persze hetek mire hatása van, de érdemes rendszeresen szedni, nálam 5-6 hét volt mire éreztem hogy kezd minden könnyebb lenni.
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!